Black & White: Fashion tips για κομψές εμφανίσεις

Black & White: Fashion tips για κομψές εμφανίσεις

1' 1" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Θα έχετε ακούσει πολλές φορές πως τα black and white looks σας δίνουν πάντα λύση και είναι μία safe επιλογή για όλες τις ώρες της μέρας. Μπορεί να ακούγεται κλισέ, αλλά είναι αλήθεια και ευτυχώς θα βρείτε πολλά κομμάτια σε λευκό και μαύρο, για να δημιουργήσετε τα πιο μοντέρνα και στιλάτα σύνολα για το γραφείο, για τις βόλτες σας, αλλά και τις πιο glam εμφανίσεις σας.

Κάθε γυναίκα έχει στη ντουλάπα της ένα λευκό πουκάμισο, ένα μαύρο t-shirt, μία λευκή ψηλόμεση φούστα και ένα μαύρο παντελόνι. Φανταστείτε πόσους συνδυασμούς μπορείτε να δημιουργήσετε μόνο με αυτά τα τέσσερα κομμάτια. Γι’ αυτό, λοιπόν, δεν έχετε παρά να εκμεταλλευτείτε κάθε πανωφόρι, φόρεμα, φούστα, πουκάμισο και παντελόνι σε black and white, για να πετύχετε τις πιο κομψές και περιποιημένες εμφανίσεις.

Επιπλέον, με τα μαύρα κομμάτια μπορείτε να “κόψετε” πόντους από τα juicy σημεία σας, ενώ με τα λευκά, που είναι φωτεινά μπορείτε να τραβήξετε την προσοχή εκεί που πρέπει.

Προσθέστε πρωτότυπα ή stylish αξεσουάρ, μία printed τσάντα ή ένα ζευγάρι χρωματιστά παπούτσια που θα δώσουν ένταση στο ασπρόμαυρο outfit σας. Πάρτε ιδέες από τις top street style εμφανίσεις σε λευκό και μαύρο που θα βρείτε εδώ και δοκιμάστε να αντιγράψετε όποια ταιριάζει στο στιλ σας.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT