Stylish συνδυασμοί με μια κλασική καμπαρντίνα

Stylish συνδυασμοί με μια κλασική καμπαρντίνα

44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Κάποιες μέρες τα παλτό σας φαίνονται περισσότερο ζεστά και χοντρά από ό,τι χρειάζεστε εκείνη τη στιγμή, ενώ κάποιες άλλες φορές επιλέγετε μία oversized μάλλινη ζακέτα και τουρτουρίζετε από το κρύο. Τι θα λέγατε, λοιπόν, την επόμενη φορά να δοκιμάσετε μία κλασική καμπαρντίνα, που μπορείτε να συνδυάσετε με ένα μάλλινο πουλόβερ ή με ένα λεπτό πουκάμισο ή μακρυμάνικο t-shirt ανάλογα με τη θερμοκρασία που θα έχει εκείνη τη μέρα;

Μία καμπαρντίνα ανήκει στα διαχρονικά κομμάτια κάθε γυναικείας γκαρνταρόμπας και αποτελεί ιδανική επιλογή για κάθε ώρα της μέρας. Επιπλέον, ταιριάζει στα περισσότερα στιλ και μπορείτε να τη φορέσετε είτε θέλετε να πετύχετε ένα classic σοφιστικέ office look, είτε ένα μοντέρνο girly για το πρωί ή το απόγευμα.

Φορέστε το αγαπημένο σας τζιν, λευκό πουλόβερ ή t-shirt, τη μπεζ ή χρωματιστή καμπαρντίνα σας και ολοκληρώστε την εμφάνισή σας με μαύρα loafers και τσάντα στο ίδιο χρώμα.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

 

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT