Fashion tips για γυναίκες με σιλουέτα ‘μήλο’

Fashion tips για γυναίκες με σιλουέτα ‘μήλο’

1' 23" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αν έχετε λεπτά πόδια, λίγα παραπάνω κιλά στην κοιλίτσα και γύρω από τη μέση, είστε χαρακτηριστικό δείγμα γυναίκας με σιλουέτα-μήλο. Ακριβώς το αντίθετο από τον σωματότυπο αχλάδι με λεπτή μέση και μεγαλύτερη περιφέρεια. Αφού, λοιπόν, ανακαλύψατε τον τύπο σιλουέτας που έχεις, μήπως θέλετε να μάθετε και ποια ρούχα σας ταιριάζουν;

Το σίγουρο είναι πως πρέπει να δοκιμάσετε να φοράτε κομμάτια που τραβάνε τα βλέμματα στο πάνω μέρος του σώματος σας και στα λεπτά σας πόδια και όχι στην περιοχή της κοιλιάς και της μέσης. Άρα προσπαθήστε να αποφύγετε τα ρούχα και τα αξεσουάρ που στενεύουν το συγκεκριμένο σημείο. Ξεχάστε τις λεπτές ζώνες και τις μπλούζες με διαφορετικό pattern στην περιοχή της κοιλιάς, όπως και τα κολλητά πουκάμισα. Μία καλή ιδέα είναι να τονίσετε το στήθος σαςμε tops ή πουκάμισα που έχουν V λαιμόκοψη και το βλέμμα πέφτει στο σωστό σημείο. Διαλέξτε κομμάτια που έχουν ζωνάκι ή σούρα ακριβώς κάτω από το στήθος και ανοίγουν προς το σημείο της μέσης. Είναι το σωστό “κόψιμο” που μπορείτε άφοβα να δοκιμάσετε.

Μπορείτε, επίσης, να φορέσετε mini για να τονίσετε τα λεπτά σας πόδια. Μη φοράτε πολύ ψηλές μπότες ή κολάν που τελειώνει στη μέση της γάμπας, γιατί έτσι δεν θα φαίνονται τα μακριά σας πόδια και θα καλύπτονται με λάθος τρόπο.

Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στο “κόψιμο” και στη γραμμή της μπλούζας σας. Προσπαθήστε να αποφύγετε τα ζιβάγκο, όσα έχουν κλειστή λαιμόκοψη ή πολύ έντονες διακοσμητικές λεπτομέρειες. Διαλέξτε το σωστό ύφασμα και επιλέξτε tops που πέφτουν στο σωστό σημείο των γοφών. Φορέστε φορέματα σε Α γραμμή, που μακραίνουν τη σιλουέτα σου ή προτιμήστε ένα δίχρωμο με σκούρα απόχρωση στο πάνω μέρος και την πιο ανοιχτόχρωμη στο κάτω μέρος.

Διαβάστε τα υπόλοιπα tips εδώ

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT