Casual look: Stylish συνδυασμοί με τζιν σαλοπέτα

Casual look: Stylish συνδυασμοί με τζιν σαλοπέτα

50" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Κάθε γυναίκα αναζητά τα τέλεια καθημερινά looks που συνδυάζουν άνεση και στιλ. Άλλωστε, αυτό είναι και το μυστικό κάθε επιτυχημένης εμφάνισης: Να φοράτε κάτι που δεν σας στενεύει, δεν σας δυσκολεύει στο περπάτημα γιατί είναι πολύ φαρδύ και να είναι ιδανικό για τη σιλουέτα σας, Η τζιν σαλοπέτα αποτελεί ένα statement κομμάτι για κάθε γυναικεία γκαρνταρόμπα.

Μπορείτε να τη φορέσετε όλες τις ώρες της μέρας και να πετύχετε εύκολα το πιο άνετο casual look. Διαλέξτε τη φόρμα που ταιριάζει στον σωματότυπό σας, προτιμήστε μία σε στενή γραμμή που θα φορέσετε με t-shirt ή crop top ή μία πιο φαρδιά που θα συνδυάσετε με πουκάμισο ή πουλόβερ και δημιουργήστε μία δυνατή βάση για το σύνολό σας.

Ολοκληρώστε την εμφάνισή σας με μπαλαρίνες, sneakers, μποτάκια ή γόβες και προσθέστε μοντέρνα αξεσουάρ για να αποκτήσει ενδιαφέρον το look σας. Ακόμα κι αν στην αρχή δεν την δώσατε τη σημασία που της άξιζε, μάλλον με 11 top καθημερινές street εμφανίσεις που θα δείτε εδώ θα αλλάξετε γνώμη και θα πάρετε τις καλύτερες ιδέες.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT