5 διαχρονικά beauty trends

1' 14" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Κάθε χρόνο βλέπουμε τόσες πολλές τάσεις σε μακιγιάζ και μαλλιά που δεν ξέρουμε ποια να πρώτο- διαλέξουμε και κυρίως ποια μας ταιριάζει. Για παράδειγμα, το color blocking  στα χείλη και στα μάτια ή το αντίστροφο γαλλικό μανικιούρ. Αν υπάρχει κάτι που μάθαμε από όλες τις εβδομάδες μόδας ανά τον κόσμο, είναι πως τα παρακάτω beauty trends θα είναι της μόδας για πολύ καιρό ακόμη. Δείτε ποιες είναι και υιοθέτησε τις  χωρίς δισταγμό:

Ίσια και λεία μαλλιά

Σχεδόν όλοι οι μεγάλοι οίκοι στα runways του Παρισιού προτίμησαν το ολόισιο look στα μαλλιά. Αν, λοιπόν δεν ξέρετε τι χτένισμα να κάνετε, τότε τα ίσια λαμπερά μαλλιά είναι πάντα ένα all time classic χτένισμα.

Glowing, radiant skin

Αρκετοί σχεδιαστές  επέλεξαν το nude κραγιόν ως το top προϊόν για το μακιγιάζ της άνοιξης του 2015. Το beauty trend  που δεν αλλάζει ποτέ είναι η όμορφη και λαμπερή επιδερμίδα. Μπορεί, λοιπόν, τα matte προϊόντα να γίνονται όλο και πιο δημοφιλή στην αγορά, αλλά μην προσπαθήσετε ποτέ να κρύψετε τη φυσική  γυαλάδα από το πρόσωπό σας.

Μαύρο μολύβι ή eyeliner

Η μαύρη γραμμή στα μάτια –είτε είναι στο πάνω είτε στο κάτω βλέφαρο- είναι πάντα της μόδας και μπορείτε να την κάνετε πρωί-βράδυ.

Manicure

Υπάρχουν κάποια βερνίκια που θα τα αγοράζετε ξανά και ξανά. Ποια είναι αυτά; Το κόκκινο και το μαύρο το χειμώνα, το λευκό και απαλό ροζ το καλοκαίρι, καθώς και κάποια πιο ιδιαίτερα όπως το χρυσό –για τα Χριστούγεννα- και το μπλε που έχει πάρα πολλές αποχρώσεις.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

 

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT