Fashion tips για το ιδανικό casual look

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σχεδόν κάθε βράδυ κάθεστε μισή ώρα μπροστά από τη ντουλάπα σας και σπάτε το κεφάλι σας για να βρείτε το τέλειο casual look για την επόμενη μέρα. Αν δεν είστε από τις προνοητικές, κάνετε ακριβώς την ίδια διαδικασία βιαστικά το πρωί πριν φύγετε για το γραφείο ή τις εξωτερικές δουλειές στο κέντρο της πόλης.

Είναι τελικά τόσο δύσκολο να δημιουργήσετε ένα άνετο και στιλάτο καθημερινό outfit; Μάλλον όχι. Απλώς πρέπει να χρησιμοποιήσετε τα σωστά κομμάτια της ντουλάπας σας και να προσθέσετε μερικά statement αξεσουάρ, για να ξεχωρίσετε με την εμφάνισή σας.

Διαλέξτε ένα παντελόνι υφασμάτινο, denim, κοτλέ ή μάλλινο, συνδύασέ το με πουκάμισο ή πουλόβερ ή προτιμήστε φούστα, φόρεμα ή ολόσωμη φόρμα αν σας αρέσουν τα πιο feminine chic looks. Συνδυάστε τα ρούχα σας με ankle boots, μπαλαρίνες, μπότες ή sneakers, κρατήστε μία άνετη τσάντα, backpack ή handbag, που θα χωράει τα απαραίτητα και ολοκληρώστε το σύνολό σας με ένα τσόχινο καπέλο, φουλάρι, oversized κασκόλ, γυαλιά ηλίου ή ένα statement κόσμημα.

Πάρτε ιδέες από 12 top street style looks που θα δείτε εδώ και δημιουργήστε εύκολα τα πιο μοντέρνα casual outfits.

 

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT