Φαρδύ πουλόβερ: Stylish και μοντέρνες εμφανίσεις

Φαρδύ πουλόβερ: Stylish και μοντέρνες εμφανίσεις

57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Χιονίζει, έχει παγωνιά και το μόνο που σας φαίνεται αρκετά ζεστό για να φορέσετε και να βγείτε έξω από το σπίτι είναι η ρόμπα σας ή το μάλλινο κουβερτάκι που ακουμπάτε στους ώμους σας, όταν κάθεστε στον καναπέ. Επειδή όμως αυτό ταιριάζει μόνο με τις πιτζάμες σας και δύσκολα μπορείτε να το συνδυάσετε με το αγαπημένο τζιν σας ή το υφασμάτινο καρό παντελόνι σας, μάλλον πρέπει να ανακαλύψετε το τέλειο oversized πουλόβερ που θα δώσει στιλ στις καθημερινές εμφανίσεις σας.

Ένα φαρδύ μάλλινο πουλόβερ είναι ιδανικό για το κρύο και μπορεί να συνδυαστεί με πολλά κομμάτια της ντουλάπας σας. Φορέστε το με πουκάμισο, δερμάτινο παντελόνι ή κολάν και την κάπα σας, πάνω από φόρεμα ή ένα μακρυμάνικο t-shirt ή συνδυάστε το με midi pencil φούστα και ένα ζεστό παλτό. Αν πάλι προτιμάτε την πιο θηλυκή και sexy εκδοχή του, μπορείτε να το φορέσετε σαν φόρεμα με ψηλές μπότες ή μαύρο οπάκ καλσόν. Σε αυτή την περίπτωση διαλέξτε ένα πιο φαρδύ και αρκετά πιο μακρύ πουλόβερ.

Πάρτε ιδέες από τις top street εμφανίσεις με oversized πουλόβερ που θα δείτε εδώ και ανακαλύψτε ποια θα δοκιμάσετε αύριο στη βόλτα σας ή στο γραφείο.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT