Ψεύτικες βλεφαρίδες: Το μυστικό για να φαίνονται σαν αληθινές

Ψεύτικες βλεφαρίδες: Το μυστικό για να φαίνονται σαν αληθινές

1' 14" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η εφαρμογή των ψεύτικων βλεφαρίδων δεν είναι εύκολη κι όσες έχουν προσπαθήσει να το δοκιμάσουν μόνες τους στο σπίτι συνήθως δεν καταφέρνουν να έχουν ένα άψογο αποτέλεσμα. Αν θέλετε να αποκτήσετε σαγηνευτικό βλέμμα, τότε δείτε τον πιο απλό και αποτελεσματικό τρόπο για να τοποθετήσετε σωστά τις ψεύτικες βλεφαρίδες.

1. Προετοιμασία: Πριν απλώσετε τις ψεύτικες βλεφαρίδες, κάντε τη διαδικασία που κάνετε… όταν δεν τις βάζετε! Γυρίζετε, δηλαδή, τις βλεφαρίδες σας ελαφρώς με το ψαλιδάκι και στη συνέχεια απλώνεις μία στρώση μάσκαρα.

2. Επιλέξτε το σωστό ζευγάρι βλεφαρίδες. Πριν απλώσετε την κόλα, δείτε αν οι ψεύτικες βλεφαρίδες ταιριάζουν με το μέγεθος των ματιών σας. Αν όχι, τότε κόψτε όσο χρειάζεται από την άκρη.

3. Απλώστε μία λεπτή στρώση κόλλας στη γυαλιστερή μαύρη ταινία που έχουν οι ψεύτικες βλεφαρίδες και περιμένετε 15 δευτερόλεπτα. Βεβαιωθείτε πως έχετε βάλει αρκετή ποσότητα στην άκρη της βλεφαρίδας. Τέλος, πριν τις κολλήσετε πάνω από τις δικές σας, κρατήστε τις καλά, γιατί αν σου πέσουν, τότε θα πρέπει να επαναλάβετε τη διαδικασία.

4. Βάλτε ως σημάδι το τέλος το ματιού σας και κολλήστε τις προσεκτικά στη γραμμή του πάνω βλεφάρου σας. Πιέστε τις σταθερά με το χέρι σας για 30 δευτερόλεπτα. Αν δεν τις βάλατε πολύ καλά, τότε εφαρμόστε καλύτερα με ένα τσιμπιδάκι ή μπατονέτα.

5. Αν η εφαρμογή μιας ολόκληρης βλεφαρίδας είναι πολύ δύσκολη διαδικασία για εσάς, μπορείτε να κόψετε τις βλεφαρίδες στα δύο και να κολλήσετε το κομμάτι εκεί που πιστεύετε πως χρειάζεται –κυρίως στη μέση ή στην άκρη του ματιού.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

 

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT