Οι 6 καλύτερες πηγές πρωτεΐνης για απώλεια κιλών

Οι 6 καλύτερες πηγές πρωτεΐνης για απώλεια κιλών

1' 2" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο πιο εύκολος τρόπος για να χάσετε κιλά χωρίς να πεινάσετε είναι να ακολουθήσετε μια διατροφή πλούσια σε πρωτεΐνες. Τροφές όπως οι φακές, κάποιοι ξηροί καρποί και τα λιπαρά ψάρια μπορούν να σας χορτάσουν, ενώ ταυτόχρονα απαιτούν περισσότερο χρόνο για να μεταβολιστούν. Αυτό σημαίνει ότι θα κάψετε περισσότερες θερμίδες με τη διαδικασία πέψης ενώ θα αισθάνεστε πλήρεις για περισσότερο χρονικό διάστημα.

1.Αμύγδαλα: Είναι το ιδανικό σνακ για τις περιόδους που ακολουθείτε μια δίαιτα. Τα αμύγδαλα μας χορταίνουν, είναι υγιεινά και μας αποτρέπουν από τα παχυντικά σνακ.

2.Πασατέμπος: Προτιμήστε τον στο πρωινό μαζί με τα δημητριακά ή το γιαούρτι. Θα σας κρατήσει χορτάτες μέχρι το επόμενο γεύμα.

3.Αυγά: Ιδανικά για πρωινό αφού κρατούν τα επίπεδα του σακχάρου του αίματος σταθερά και μειώνουν την επιθυμία για ζάχαρη.

4.Λιπαρά ψάρια: Είναι πλούσια σε ωμέγα-3 λιπαρά οξέα και πρωτεΐνη βοηθώντας μας να χάσουμε κιλά πιο εύκολα. Ψάρια όπως ο σολομός και οι σαρδέλες δημιουργούν άμεσα μια αίσθηση πληρότητας.

5.Φακές: Είναι πλούσιες σε πρωτεΐνη και περιέχουν μεγάλες ποσότητες φυτικών ινών, θρεπτικά συστατικά που είναι απαραίτητα για να χορτάσουμε και να διατηρήσουμε τα επίπεδα σακχάρου του αίματος σταθερά.

6. Κινόα: Τέλεια εναλλακτική στο ρύζι, η κινόα είναι πλούσια σε φυτικές ίνες και πρωτεΐνη. Καταναλώστε μικρές ποσότητες μαζί με τη σαλάτα ή το γεύμα σας.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT