Matte κραγιόν: Tips για να διαρκέσει όλη μέρα

Matte κραγιόν: Tips για να διαρκέσει όλη μέρα

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οι περισσότερες γυναίκες επιλέγουν ένα matte κραγιόν για τις πρωινές εμφανίσεις τους, στο γραφείο αλλά και στις απογευματινές τους εξόδους. Ένα nude matte κραγιόν είναι η πιο safe επιλογή για εσάς που δεν θέλετε να είναι υπερβολικό το αποτέλεσμα. Βέβαια, μπορεί το matte κραγιόν να διαρκεί περισσότερο από ένα lipstick, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν χρειάζεται ανανέωση.

4 εύκολα tips θα κάνουν το matte κραγιόν σας να διαρκέσει όλη την ημέρα.

Απολέπιση: Ακόμα και αν τα χείλη σας φαίνονται λεία, είναι σίγουρο πως θα υπάρχουν νεκρά κύτταρα στην περιοχή. Πριν εφαρμόσετε το matte κραγιόν, ανακατέψτε λίγη ζάχαρη με βαζελίνη και τρίψτε τα χείλη σας με το μείγμα.

Ενυδάτωση: Το πιο λογικό είναι να σκεφτείτε πως αν βάλετε κάποιο υγρό προϊόν πριν το matte κραγιόν σας, τότε αυτό δεν θα διαρκέσει περισσότερο. Κι όμως, η ενυδάτωση παίζει πολύ σημαντικό ρόλο. Γι’ αυτό βάλτε άφοβα lip balm μετά την απολέπιση.

Primer: Κι όμως υπάρχει primer για τα χείλη σας, το οποίο εφαρμόζεται πριν το κραγιόν και στόχος του είναι να σταθεροποιήσει το χρώμα για να διαρκέσει το αποτέλεσμα περισσότερο.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

 

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT