Φλατ ή ψηλοτάκουνα; Ποια είναι τα κατάλληλα παπούτσια για εσάς;

Φλατ ή ψηλοτάκουνα; Ποια είναι τα κατάλληλα παπούτσια για εσάς;

1' 16" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Διαβάζετε περιοδικά μόδας, fashion blogs, παρακολουθείτε τις νέες τάσεις και δοκιμάζετε κάθε trend που εμφανίζεται για να είστε πάντα in fashion. Ακολουθείτε κανόνες για να φοράτε τα σωστά χρώματα, αγοράζετε τα top κομμάτια της σεζόν χωρίς δεύτερη σκέψη, αλλά είστε σίγουρη ότι γνωρίζετε πως να συνδυάζετε σωστά τα παπούτσια που έχετε στη ντουλάπα σας;

Όταν θέλετε να δείχνετε θηλυκή και κομψή, φοράτε το πιο ωραίο mini φόρεμά σας και τις ψηλοτάκουνες γόβες σας, ενώ όταν προτιμάτε να είστε άνετη και στιλάτη, φοράτε τις μπαλαρίνες σας ή τα φλατ μποτάκια σας με την αγαπημένη φούστα σας. Διαλέγετε όμως, τους σωστούς συνδυασμούς για τη σιλουέτα και το στιλ σας;

Οι κομψές Παριζιάνες ακολουθούν έναν συγκεκριμένο κανόνα, για να είναι σίγουρες κάθε φορά για την επιλογή τους. Όταν φοράνε φούστα ή φόρεμα που το μήκος φτάνει πάνω ή μέχρι το γόνατο, το συνδυάζουν με ένα ζευγάρι φλατ παπούτσια. Όταν το μήκος της φούστας ή του φορέματος ξεπερνάει τη γραμμή του γονάτου, τότε φορούν τα ψηλοτάκουνά τους.

Το μυστικό είναι πως με αυτόν τον εύκολο τρόπο, ισορροπείτε πιο σωστά τη σιλουέτα και δημιουργείτε τα πιο καλόγουστα looks. Ειδικά, αν είστε petite και δεν έχετε δίμετρα πόδια, το να επιλέξετε μία midi φούστα είναι αρκετά τολμηρό και ο καλύτερος τρόπος για να δείχνει κομψή πάνω σας είναι ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνες γόβες, μποτάκια ή πέδιλα. Από την άλλη μεριά, αν αποφασίσετε να φορέσετε mini φόρεμα, δοκιμάστε να το συνδυάσετε με τις κομψές μπαλαρίνες σας ή ένα ζευγάρι oxford shoes, μιας και το αποτέλεσμα θα δείχνει απολύτως κομψό και περιποιημένο.

Δείτε περισσότερα εδώ

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT