Layered look: Πως θα πετύχετε τέλειους συνδυασμούς

Layered look: Πως θα πετύχετε τέλειους συνδυασμούς

1' 11" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ετοιμάζεστε για τη δουλειά και αποφασίζετε να φορέστε το πουλόβερ σας και το χοντρό παλτό σας για να μην κρυώσετε την ώρα που είστε στον δρόμο. Τυλίγετε το κασκόλ σας γύρω από τον λαιμό, φοράτε τον σκούφο σας και βγαίνετε από το σπίτι, προσπαθώντας να μη σκέφτεστε το κρύο. Έξω δεν κρυώνετε αλλά όταν μπαίνετε στο γραφείο, η ζέστη του καλοριφέρ είναι αφόρητη και θέλετε να μείνετε με το κοντομάνικο. Δεν είχατε όμως προνοήσει να φορέσετε κάτι πιο λεπτό μέσα από το πουλόβερ κι έτσι πρέπει να περάσετε τη μέρα φυσώντας, ξεφυσώντας και ανεβάζοντας τα μανίκια του μάλλινου ζιβάγκο.

Η λύση είναι να δημιουργήσετε ένα άνετο και μοντέρνο layered σύνολο. Μπορεί το look “κρεμμύδι” να σας φαίνεται παραφορτωμένο, αλλά είναι ιδανικό για τον χειμώνα και τις πιο κρύες μέρες.

Φοράτε t-shirt, πουκάμισο, πουλόβερ, ζακέτα ή jacket και το φαρδύ σας παλτό, τυλίγετε ένα oversized φουλάρι ή κασκόλ στον λαιμό και είστε έτοιμη για βόλτες στο κρύο. Μόλις φτάσετε στον προορισμό σας, βγάζετε τα δύο εξωτερικά στρώματα και μένετε με τη ζακέτα, το πουκάμισο και το t-shirt. Όταν ζεσταίνεστε βγάζετε κάτι ακόμη, ενώ όταν κρυώνετε φοράς κάτι παραπάνω.

Το πιο σημαντικό είναι να συνδυάσετε τα σωστά κομμάτια για να πετύχετε ένα περιποιημένο αποτέλεσμα, που θα δείχνει κομψό και δεν θα φαίνεται σαν να φορέσατε ό,τι βρήκατε μπροστά σας. Πάρτε ιδέες από 12 μοντέρνα layered looks που θα δείτε εδώ και δοκιμάστε να αντιγράψετε όσα ταιριάζουν στο στιλ σας.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT