Μακιγιάζ: 4 tips για πολυάσχολες γυναίκες

Μακιγιάζ: 4 tips για πολυάσχολες γυναίκες

1' 11" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αν είστε από τις κοπέλες που αφιερώνει πάντα τα τελευταία δέκα λεπτά στο μακιγιάζ της πριν φύγει από το σπίτι, τότε τα παρακάτω tips ίσως σώσουν λίγο την κατάσταση. Ναι, ξέρετε ποια κατάσταση εννοούμε: αυτή που βάζεις ό,τι προϊόν πρώτο- βρείτε στο νεσεσέρ σας, με λάθος σειρά και κυρίως με  λάθος τρόπο. Επίσης, το πιο πιθανό είναι να μην προλαβαίνετε να βάλετε καθόλου κραγιόν και μάσκαρα και να τα απλώνετε άγαρμπα στο πρόσωπό σας την ώρα που οδηγάτε ή είστε στο μετρό.

4 make up tips θα κάνουν τη ζωή σας ευκολότερη με αποτέλεσμα να βάφεστε σωστά μέσα σε λίγα λεπτά.

1. Πάρτε μια κασετίνα για τα πινέλα σας. Αντί να ψάχνετε ποιο πινέλο ταιριάζει με κάθε προϊόν, πάρτε μία μικρή κασετίνα, τοποθετήστε τα με τη σειρά που τα χρησιμοποιείτε περισσότερο και θα δείτε που θα μειωθούν κατευθείαν 5 λεπτά από τη beauty ρουτίνα σας.

2. Οργανωθείτε. Αν δεν μπορείτε να το αφομοιώσετε, γράψτε τη σειρά με την οποία πρέπει να βάζετε τα προϊόντα στο πρόσωπό σας σε ένα χαρτάκι και κολλήστε το στον καθρέφτη του μπάνιου σας. Η σειρά είναι η εξής: Serum, ενυδατική κρέμα, foundation, concealer, πούδρα, ρουζ και μετά όλα τα άλλα.

3. Βάλτε τα πιο σημαντικά από τα προϊόντα σας σε ένα πιο μικρό νεσεσέρ. Βάλτε το κραγιόν, την πούδρα, το concealer και τη μάσκαρα στο «νεσεσέρ της δουλειάς», αν δεν θέλετε να κουβαλάς όλα τα καλλυντικά μαζί σας.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

 

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT