Μανικιούρ: Τα 6 must-have χρώματα της σεζόν

Μανικιούρ: Τα 6 must-have χρώματα της σεζόν

50" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τα χρώματα που κυριαρχούν στην φετινή παλέτα βερνικιών είναι πολλά και θα σας ενθουσιάσουν. Αν δεν έχετε βρει ακόμη το αγαπημένο σας χρώμα για αυτή τη σεζόν, επιλέξτε από τα 6 must have βερνίκια της σεζόν:

1.       Το σκούρο πράσινο. Είναι εναλλακτικό χρώμα, σκούρο που ταιριάζει με τον χειμώνα και τραβάει εύκολα τα βλέμματα. Προτιμήστε την πιο σκούρα απόχρωση που θα βρείτε και μην το συνδυάσετε με σχέδια και στρας.

2.       Το καφέ της σοκολάτας. Αν έχετε βαρεθεί το nude, τότε δοκιμάστε το. Είναι ουδέτερο χρώμα και ταιριάζει με τα πάντα. Ειδικά αν έχετε κοντά νύχια, τότε θα σας ταιριάζει πολύ.

3.       Μοβ. Είναι μία από τις τάσεις που κυριάρχησαν στις περσινές πασαρέλες: Το σκούρο μοβ βερνίκι, μπορεί να συνδυαστεί πολύ ωραία με ένα ροζ κραγιόν, ενώ αν συνδυάσετε το μανικιούρ με ροζ σχέδια, τότε θα έχετε την πιο girly εκδοχή του.

4.       Μidnight Blue. Δεν εννοούμε οποιοδήποτε μπλε, αλλά το matt σκούρο μπλε- που θυμίζει λίγο petrol! Είναι ιδανικό αν έχετε βαρεθεί το μαύρο.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

 

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT