Η Kate Middleton στην καμπάνια ‘Place2Be’

53" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η δούκισσα του Κέιμπριτζ, Kate Middleton, σε ένα σπάνιο βίντεο που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της φιλανθρωπικής καμπάνιας ‘Place2Be’, απευθύνθηκε στο κοινό για να το ευαισθητοποιήσει σχετικά με τα παιδιά που πάσχουν από ψυχικές ασθένειες.

Η 33χρονη δούκισσα, σύζυγος του πρίγκιπα William και μητέρα του πρίγκιπα George, είπε πως τόσο εκείνη όσο και ο William αισθάνονται ότι υπάρχει ανάγκη για μεγαλύτερη κατανόηση των δυσκολιών που αντιμετωπίζουν τα παιδιά, όπως η κατάθλιψη: «Έχουμε δει πολλούς νέους ανθρώπους να προσπαθούν να αντιμετωπίσουν τις επιπτώσεις που είχε στην ψυχική τους υγεία το bullying, η ενδοοικογενειακή βία ή η απώλεια».

Η Middleton που με αυτό το βίντεο σηματοδότησε την πρώτη -για την Μεγάλη Βρετανία- Εβδομάδα Ψυχικής Υγείας Παιδιών (16-22 Φεβρουαρίου) δήλωσε ότι «χωρίς υποστήριξη, οι επιπτώσεις αυτών των προκλήσεων μπορεί να είναι τραυματικές και να οδηγήσουν σε σοβαρά προβλήματα, όπως άγχος, κατάθλιψη, εθισμό. Η ψυχική υγεία ενός παιδιού είναι το ίδιο σημαντική με την σωματική υγεία και πρέπει να χαίρει της ίδιας υποστήριξης. Ο William και εγώ πιστεύουμε ότι η κινητοποίηση μπορεί να εμποδίσει προβλήματα της παιδικής ηλικίας να διογκωθούν αργότερα στην ζωή».

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT