Office look: Κομψοί και στιλάτοι συνδυασμοί

Office look: Κομψοί και στιλάτοι συνδυασμοί

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε δυσκόλευαν πάντα τα αυστηρά office looks με ταγιέρ ή μονόχρωμα αδιάφορα κοστούμια, αλλά ποτέ δεν δοκίμαζες κάτι διαφορετικό. Αν μέχρι τώρα είχατε συνδέσει τις εμφανίσεις στο γραφείο με ουδέτερα κομμάτια χωρίς ιδιαίτερο στιλ, μάλλον πρέπει να αναθεωρήσετε και να προχωρήσετε σε μια ανανέωση της γκαρνταρόμπας σας.

Ήρθε η ώρα να ξεχάσετε τα total black looks με υφασμάτινο παντελόνι, πουκάμισο και κλασικό σακάκι. Όσο αυστηρό κι αν είναι το dress code στο γραφείο σας, μπορείτε να κάνετε τη διαφορά με τα περιποιημένα και καλόγουστα σύνολά σας. Αν πρέπει απαραίτητα να φοράτε κοστούμια ή ταγιέρ, μπορείτε να δοκιμάσετε mix and match χρωμάτων στα looks σας. Δεν χρειάζεται να δοκιμάσετε να συνδυάσετε τα πιο ιδιαίτερα ή περίεργα, αλλά μπορείτε να πειραματιστείτε με διακριτικά prints και βασικές αποχρώσεις.

Αν πάλι, είστε από τις τυχερές και στον χώρο της δουλειάς σας δεν υπάρχουν ιδιαίτεροι περιορισμοί μπορείτε να δοκιμάσετε και μερικά προσεγμένα casual chic σύνολα με σακάκι, τζιν παντελόνι και patterned πουκάμισα. Συνδυάστε τις pencil φούστες σας με πουλόβερ, ζιβάγκο ή καλοραμμένα πουκάμισα και προσθέστε μοντέρνα αξεσουάρ, που θα δώσουν extra πόντους στιλ στις εμφανίσεις σας. Statement κολιέ, φουλάρια, αξεσουάρ για τα μαλλιά ή πρωτότυπες ζώνες θα κάνουν τη διαφορά ακόμη και στο πιο ουδέτερο σύνολό σας.

Πάρε ιδέες από top office looks που θα δείτε εδώ και δημιουργήστε το outfit που ταιριάζει στο δικό σας στιλ.

 

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT