Κομψές εμφανίσεις με ένα τζιν

56" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αν έπρεπε να διαλέξετε το πιο βολικό, άνετο και μοντέρνο, αλλά διαχρονικό κομμάτι της ντουλάπας σας ανάμεσα σε όλα τα ρούχα που αγοράζετε κατά καιρούς, η απόφαση θα ήταν εύκολη. Το αγαπημένο τζιν σας είναι το κομμάτι που έχει όλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά και φυσικά, συνδυάζεται με όλα τα υπόλοιπα ρούχα και αξεσουάρ σας.

Δεν είναι καθόλου δύσκολο να δημιουργήσετε τα πιο καλόγουστα και περιποιημένα καθημερινά σύνολα με το βασικό κομμάτι σας και 4 διαφορετικά ζευγάρια παπούτσια της γκαρνταρόμπας σας.

1. Τζιν παντελόνι+φλατ παπούτσια

Διαλέξτε μπαλαρίνες, μοκασίνια ή oxford shoes και δημιουργήστε τα πιο άνετα και μοντέρνα, αλλά σοφιστικέ looks για το γραφείο και τις βόλτες σας. Συνδυάστε το τζιν παντελόνι σας με πουκάμισα, πουλόβερ και κρατήστε μία άνετη handbag ή ένα χιαστί τσαντάκι.

2. Τζιν παντελόνι+ankle boots

Δημιουργήστε μοντέρνες rock εμφανίσεις για πρωί και βράδυ. Συνδυάστε τα βασικά κομμάτια σας με t-shirts, δερμάτινα jackets και άνετες backpacks.

3. Τζιν παντελόνι+γόβες

Μπορείτε να συνδυάσετε το αγαπημένο τζιν σας και με ένα κομψό ζευγάρι γόβες. Διαλέξτε ένα χρωματιστό, με prints ή πιο κλασικό και ολοκληρώστε το σύνολό σας με ένα bomber jacket ή μία μπεζ καμπαρντίνα.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT