Λαμπερό βλέμμα: Tips για να φαίνονται τα μάτια σας μεγαλύτερα

Λαμπερό βλέμμα: Tips για να φαίνονται τα μάτια σας μεγαλύτερα

1' 18" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μπορεί να λένε πως το κόκκινο κραγιόν είναι το «κλειδί» για ένα sexy beauty look, αλλά σημαντικό ρόλο παίζει εξίσου και το εντυπωσιακό, sexy  και με γεμάτο νόημα βλέμμα. Δεν χρειάζεται να το παρακάνετε με ένα smokey-eye look, αρκεί να τονίσετε το βλέμμα σας χρησιμοποιώντας τα κατάλληλα προϊόντα.

Δοκιμάστε τα παρακάτω tips για να φαίνονται τα μάτια σας πιο μεγάλα και πιο λαμπερά:

1.       Βάλτε μια σκιά απαλού χρώματος η οποία να ξεκινάει από τη γραμμή των βλεφαρίδων και να τελειώνει στα φρύδια. Προτιμήστε το απαλό ροζ χρώμα για λευκές επιδερμίδες και το γκρι για πιο σκούρες.

2.       Το πιο σημαντικό βήμα στο μακιγιάζ που φωτίζει τα μάτια είναι το concealer. Χωρίς αυτό, όσο τέλεια κι αν βαφτείτε, κάτι θα φαίνεται πως λείπει από το μακιγιάζ σας. Οπότε το πρώτο και  το πιο σημαντικό βήμα είναι να απλώσετε το concealer γύρω από τα μάτια ώστε να φωτίσετε την περιοχή των ματιών σας και να κρύψετε τους μαύρους κύκλους!

3.       Προτιμήστε το λευκό μολύβι ματιών. Είναι η καλύτερη συμβουλή που δίνουν οι make up artists. Το λευκό μολύβι στο εσωτερικό των κάτω βλεφάρων έχει τη δυνατότητα να αναδείξει τα μάτια σας. Ειδικά, εάν ξεκινήσετε από την εσωτερική γωνία των ματιών σας. Έτσι αυτός που κάθεται απέναντί σας θα νομίζει πως έχετε πολύ μεγαλύτερα μάτια από ό,τι στην πραγματικότητα.

4.       Φροντίστε το σχήμα των φρυδιών σας. Το βασικό για να φαίνεται το μάτι μεγαλύτερο είναι τα σωστά φρύδια. Δεν χρειάζεται να είναι πολύ λεπτά, άλλωστε τα πιο πυκνά φρύδια είναι και θα είναι τάση. Αυτό που χρειάζεται είναι να είναι πάντα περιποιημένα.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT