Αποκτήστε τα αυθεντικά, αισθησιακά καλλυντικά προϊόντα 50 Shades of Grey από τη Pharma PLUS και κερδίστε!

Αποκτήστε τα αυθεντικά, αισθησιακά καλλυντικά προϊόντα 50 Shades of Grey από τη Pharma PLUS και κερδίστε!

47" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η προβολή της πολυαναμενόμενης ταινίας «50 Shades of Grey» με πρωταγωνιστές τη Ντακότα Τζόνσον και τον Τζέιμι Ντόρναν ξεκίνησε!

Όσοι επιλέξετε τα Village Cinemas για να παρακολουθήσετε την πολυσυζητημένη ταινία, μπορείτε να επωφεληθείτε από το εκπτωτικό κουπόνι που διανέμεται δωρεάν στο περιοδικό Village Times για τα αυθεντικά, αισθησιακά προϊόντα καλλυντικής περιποίησης «50 Shades of Grey». Μπορείτε να εξαργυρώσετε το κουπόνι προσκομίζοντάς το σε οποιοδήποτε φαρμακείο του Δικτύου Pharma PLUS ή πληκτρολογώντας τον εκπτωτικό κωδικό για αγορές μέσω  e-shop www.pharmaplus.gr.

Αποκτήστε τα αυθεντικά, αισθησιακά καλλυντικά προϊόντα 50 Shades of Grey από τη Pharma PLUS και κερδίστε!-1

Η Pharma PLUS σας προσφέρει εκπτώσεις 3€ για την αγορά της κασετίνας δώρου που περιέχει αφρόλουτρο, λοσιόν και λάδι σώματος και 1€ σε οποιοδήποτε προϊόν της σειράς. Τα προϊόντα έχουν λάβει την έγκριση της συγγραφέα E. L. James κι απευθύνονται με τις ουδέτερες συνθέσεις και τα ιδιαίτερα αρώματα σε άνδρες και γυναίκες, αποτελώντας το τέλειο δώρο σε ιδιαίτερα προσιτή τιμή.

Η ενέργεια αυτή αφορά αποκλειστικά το δίκτυο φαρμακείων Pharma  PLUS,  καθώς και το e-Shop www.pharmaplus.gr και θα διαρκέσει μέχρι 28/2/2015.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT