Τα πιο εντυπωσιακά μανικιούρ από την εβδομάδα μόδας της Νέας Υόρκης

Τα πιο εντυπωσιακά μανικιούρ από την εβδομάδα μόδας της Νέας Υόρκης

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης, εκτός από τις νέες τάσεις σε μακιγιάζ και ρούχα, παρουσιάστηκαν και οι νέες τάσεις στο manicure στις πασαρέλες των μεγάλων οίκων, οι οποίοι έδωσαν ιδιαίτερη έμφαση φέτος στο nail art.

Το manicure πλέον γίνεται «ένα» με το μακιγιάζ και τα ρούχα των μοντέλων. Οι περισσότεροι οίκοι, δηλαδή, προτιμούν οι δημιουργίες τους και το manicure να έχουν ίδιο χρώμα, ενώ το μακιγιάζ να κάνει μία «ήπια» αντίθεση με το σύνολο.

Christian Siriano’s Fall/Winter 2015: Ποιος είπε πως τα ombre nails δεν είναι πια της μόδας; Δύο αγαπημένες αποχρώσεις, το μαύρο και το σκούρο πράσινο, συνδυάζονται σε ένα manicure και δημιουργούν ένα πολύ stylish αποτέλεσμα.

Costello Tagliapietra: Αν έχετε αφήσει στην άκρη το μπλε ηλεκτίκ μανό σας, τότε ήρθε η ώρα να το ξαναχρησιμοποιήσετε. Το μπλε μανό είναι τάση όλο το χρόνο – και το μόνο που αλλάζει είναι οι αποχρώσεις.

Desigual: Αφηρημένη τέχνη και manicure πάνε μαζί. Ο συγκεκριμένος οίκος προτίμησε να κάνει μία petrol βάση στο μανικιούρ και να το διακοσμήσει με κόκκινες και λευκές «πιτσιλιές».

Wes Gordon: Το γκρι χρώμα στα νύχια είναι μία από τις πιο δημοφιλείς τάσεις της σεζόν. Ωστόσο ο οίκος Wes Gordon τo πάει ένα βήμα παραπέρα και συνδυάζει το γκρι με το μοβ. Απλό και chic.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT