Στιλάτα φορέματα για casual και formal εμφανίσεις

Στιλάτα φορέματα για casual και formal εμφανίσεις

59" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μπορεί να κάνει κρύο, να βρέχει και να ρίχνει λίγο χιονόνερο αλλά μπορούμε να αποκτήσουμε καλύτερη διάθεση και να φέρουμε λίγο νωρίτερα την άνοιξη στην καθημερινότητά μας και στη ντουλάπα μας.

Ανοίγετε, λοιπόν, περιοδικά μόδας και σελίδες στο ίντερνετ και ανακαλύπτετε τις τάσεις της σεζόν που προστάζουν χρώματα, καρό μοτίβα, floral patterns και bohemian λεπτομέρειες για τα looks μας.

Και τι καλύτερο από το να διαλέξετε χρωματιστά φορέματα για τις casual αλλά και βραδινές εμφανίσεις σας. Επενδύστε σε φορέματα με prints, έντονα χρώματα, λαχούρια, καρό prints και λουλούδια, αλλά ρίξτε μια ματιά και στα δαντελένια κομμάτια ή με κρόσσια που δίνουν στιλ στα πιο glam σύνολά σας.

Μόλις διαλέξετε ένα κομψό και μοντέρνο φόρεμα που ταιριάζει στο στιλ και τη σιλουέτα σας, έχετε κάνει και το πρώτο βήμα για μία ενδιαφέρουσα και στιλάτη εμφάνιση που θα κερδίσει τις εντυπώσεις. Προτιμήστε ένα φόρεμα με μικρά καρό σε ίσια ή κλος γραμμή για τα πρωινά σύνολα του γραφείου, ενώ για τις βόλτες σας επιλέξτε girly ή bohemian κομμάτια σε πιο φωτεινές αποχρώσεις.

Δείτε εδώ 20 φορέματα που θα σας δώσουν τις καλύτερες ιδέες για τα outfits σας, θα σας βάλουν σε ανοιξιάτικο mood κι έτσι θα ξεχάσετε για λίγο το κρύο!

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT