Κομψές ζακέτες για τέλεια layered looks

56" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αν πιστεύετε πως οι ζακέτες δεν είναι fashion item, αλλά σας προστατεύουν μόνο από το κρύο μάλλον πρέπει να αναθεωρήσετε. Τα κομμάτια που αγαπάμε να φοράμε όλες τους μήνες του φθινοπώρου, του χειμώνα και της άνοιξης, δίνουν στιλ στις εμφανίσεις μας και δύσκολα μπορούμε να τα αποχωριστούμε.

Όσο επικρατούν ακόμα χαμηλές θερμοκρασίες θέλετε να επιλέγετε τα σωστά κομμάτια που θα σας κρατάνε ζεστή, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν πρέπει να είστε περιποιημένη και κομψή. Με μία ζακέτα μπορείτε να πετύχετε το τέλειο layered look, συνδυάζοντάς τη με t-shirt, πουκάμισο, παντελόνι και το χρωματιστό παλτό σου, αλλά και ένα σοφιστικέ office look για κάθε μέρα.

Διαλέξτε μονόχρωμη, με μοτίβα ή μία ζακέτα σε ουδέτερη απόχρωση και δημιουργήστε μοντέρνες ή πιο κλασικές εμφανίσεις ανάλογα με το στιλ σας. Μεσάτη ή φαρδιά, κοντή ή μακριά, με κουμπιά ή φερμουάρ, μία ζακέτα μπορεί να αναδείξει τα casual looks σας με τον καλύτερο τρόπο. Συνδυάστε τις αγαπημένες σας με παντελόνια, φούστες, φορέματα, ακόμα και με σαλοπέτες και δημιουργήστε τα πιο στιλάτα σύνολα για όλες τις ώρες της μέρας.

Δείτε εδώ τις top επιλογές σε ζακέτες για να διαλέξετε εκείνες που σας ταιριάζουν.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT