Κομψά πουκάμισα για τις καθημερινές εμφανίσεις σας

Κομψά πουκάμισα για τις καθημερινές εμφανίσεις σας

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τα πουκάμισα είναι τα ιδανικά κομμάτια για στιλάτες εμφανίσεις και συνδυάζονται με πολλά ρούχα και αξεσουάρ της ντουλάπας σας.

Παλιότερα μπορεί να τα σνομπάρατε γιατί προτιμούσατε crop tops, φούτερ με στάμπες και φαρδιά t-shirts που δανειζόσασταν από τη ντουλάπα του συντρόφου σας. Επιπλέον, νιώθατε πως είχαν θέση αποκλειστικά και μόνο στη γκαρνταρόμπα μεγαλύτερων γυναικών κι έτσι τα προτιμούσατε μόνο για επαγγελματικά ραντεβού ή πιο επίσημες περιστάσεις. Η μόδα πλέον τα έχει επιβάλει στις καθημερινές μας εμφανίσεις και δύσκολα τα αποχωριζόμαστε αφού είναι από τα πιο άνετα, κομψά και στιλάτα tops που μπορούμε να φορέσουμε καθημερινά.

Ένα μαύρο, ένα λευκό και ένα denim πουκάμισο αποτελούν must have κομμάτια για κάθε γυναίκεια γκαρνταρόμπα, ενώ αν έχουν χρώματα και prints μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε για να δημιουργήσετε τα πιο ιδιαίτερα mix and match σύνολα. Επιπλέον, μπορείτε να τα φορέσετε για να πετύχετε ένα τέλειο layered look, preppy ή girly και να τα συνδυάσετε με πουλόβερ, ζακέτα και t-shirt. Φορέστε τα ανοιχτά ή κλείστε ακόμα και το τελευταίο κουμπί, δέστε έναν κόμπο στη μέση ή δοκιμάστε να τα φορέσετε ακόμη και με ζώνη αν είναι πιο φαρδιά και μακριά και μπορούν να αντικαταστήσουν τα φορέματά σας.

Δείτε εδώ 18 μοντέρνα πουκάμισα για τα καθημερινά looks σας

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT