New York Fashion Week: Οι νέες τάσεις στην ομορφιά

New York Fashion Week: Οι νέες τάσεις στην ομορφιά

1' 8" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης παρουσίασε τις νέες τάσεις στη μόδα αλλά και τα νέα trends στο μακιγιάζ για το φθινόπωρο του 2015. Δείτε τα 4 beauty looks που δεν είναι υπερβολικά και μπορείτε άνετα να τα δοκιμάσετε από τώρα αφού ταιριάζουν αρκετά στις χρωματικές παλέτες της άνοιξης.

Rachel Comey Fall 2015: Οι περισσότεροι οίκοι αγαπάνε το beach look έτσι μετά από τα wavy hair που είναι ένα από τα top trends στα μαλλιά, φέτος επικρατεί και η bronze πούδρα που κάνει την επιδερμίδα μας πιο ηλιοκαμένη.

Zimmermann Fall 2015 Show:  Μία νέα διάσταση στο cat-eye look μας παρουσίασε ο οίκος Zimmermann! Το συγκεκριμένο μακιγιάζ ματιών «ανασηκώνει» το βλέμμα σας και κάνει τα μάτια σας να φαίνονται μεγαλύτερα. Μπορείτε να το δοκιμάσετε κάνοντας για αρχή μία πιο λεπτή γραμμή eyeliner!

Honor 2015 New York Fashion Week: To natural beauty look είναι από τα αγαπημένα μας και φυσικά, αναδεικνύεται η υγιής όψη του προσώπου μας. Το ροζ ρουζ δεν πρέπει να λείπει από το νεσεσέρ σας, καθώς δίνει μία νότα ζωντάνιας στην επιδερμίδα σας. Χρησιμοποιήστε πολλές στρώσεις μάσκαρα, ώστε τα μάτια σας να φαίνονται μεγαλύτερα και πιο επιβλητικά!

Naeem Khan Fall 2015: Το κόκκινο κραγιόν είναι πάντα στη μόδα αρκεί να βρείτε την απόχρωση που σας ταιριάζει. Οι καφέ- σκούρες σκιές ταιριάζουν στις περισσότερες γυναίκες ενώ ο συνδυασμός κόκκινο κραγιόν και καφέ σκιά είναι ιδανικός.

Δείτε περισσότερα εδώ

 

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT