4 tips για να καλύψετε τις δυσχρωμίες

55" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μπορεί οι δυσχρωμίες, οι κοκκινίλες και κάποιες μικρές ατέλειες της επιδερμίδας να επιμένουν, όμως για όλα υπάρχει λύση. Τα παρακάτω beauty tricks θα σας βοηθήσουν να καμουφλάρετε τα σημάδια στο πρόσωπό σας με προϊόντα που ήδη έχετε στο νεσεσέρ σας.

Foundation: Δεν χρειάζεστε προϊόντα που κάνουν το πρόσωπό σας να γυαλίζει περισσότερο, αντιθέτως ένα foundation σε στερεή μορφή είναι ο,τι πρέπει για εσάς. Αν η επιδερμίδα σας είναι αρκετά ξηρή για να χρησιμοποιήσετε το συγκεκριμένο προϊόν, τότε προτιμήστε ένα υγρό foundation που χαρίζει nude αποτέλεσμα και έχει υφή σαν πούδρα. Έτσι σε πρώτο στάδιο θα έχετε δημιουργήσει την κατάλληλη βάση  για το μακιγιάζ σας.

Προσοχή στο ρουζ: Μην προτιμήσετε το ρουζ με ροζ χρώμα γιατί στο φως η επιδερμίδα σας θα φαίνεται πολύ χλωμή.Μία bronze πούδρα (αυτή που βάζετε το καλοκαίρι για να φαίνεστε πιο ηλιοκαμένη) είναι ιδανική για εσάς που θέλετε να κρύψετε τις κοκκινίλες-δυσχρωμίες και παράλληλα να έχετε λαμπερή επιδερμίδα.

Μαλλιά:  Αν έχετε δυσχρωμίες ή κοκκινίλες στα μάγουλά σας, τότε κάντε έντονο φιλάρισμα –δηλαδή μύτες- στις μπροστινές άκρες των μαλλιών σας. Έτσι θα καμουφλάρετε τα σημάδια με ένα «έξυπνο» χτένισμα.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

 

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT