5 βραδινές συνήθειες που καταστρέφουν την επιδερμίδα σας

5 βραδινές συνήθειες που καταστρέφουν την επιδερμίδα σας

1' 18" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ανακαλύψτε τις 5 κακές βραδινές συνήθειες που κάνουμε συχνά οι γυναίκες πριν κοιμηθούμε και το δέρμα μας αντιδρά είτε με σπυράκια, είτε με κοκκινίλες και ψεγάδια.

1.       Παραλείπετε βήματα. Είστε κουρασμένη κι αντί να ξεβαφτείτε κανονικά, πλένετε με νερό το πρόσωπό σας και πέφτετε για ύπνο κατευθείαν; Αυτό είναι το χειρότερο πράγμα που μπορείτε να κάνετε στο δέρμα σας. Πριν κοιμηθείτε δεν πρέπει μόνο να καθαρίσετε το πρόσωπό σας με μαντηλάκι ντεμακιγιάζ, αλλά να πλυθείτε με σαπούνι και να βάλετε μία κρέμα ενυδάτωσης. Αν δεν κάνετε κάποιο από τα παραπάνω βήματα, τότε το πιο πιθανό είναι να ξυπνήσετε με μικρά ενοχλητικά σπυράκια στο πρόσωπό σας.

2.       Κοιμάστε με το κινητό δίπλα σας. Αν έχετε ξεβάψει και ενυδατώσει το πρόσωπό σας πριν κοιμηθείτε και στη συνέχεια μιλάτε με τις ώρες στο τηλέφωνο, τότε το πιο πιθανό είναι να μεταφερθούν βακτήρια από το τηλέφωνο στο πρόσωπό σας ( το οποίο μόλις έχετε καθαρίσει).

3.       Πίνετε καφέ αργά το απόγευμα. Αποφύγετε να πίνετε μετά τις 7 το βράδυ. Ο καφές προκαλεί αφυδάτωση της επιδερμίδας και αυτό μόνο κακά αποτελέσματα μπορεί να φέρει. Αν αντικαταστήσετε τον καφέ με το νερό( και γενικά πίνετε τουλάχιστον 1,5 λίτρο τη μέρα),τότε θα δείτε πως το πρόσωπό σας θα γίνει πιο λαμπερό από ποτέ.

4.       Καυτό νερό… hot αλλά not! Μπορεί ένα ντουζ με καυτό νερό να μας χαλαρώνει, αλλά δεν είναι και ότι καλύτερο για την επιδερμίδα μας. Η επιδερμίδα σας αφυδατώνεται υπερβολικά και γίνεται πιο ξηρή. Αν δεν μπορείτε να κάνετε διαφορετικά, τότε μην ξεχάσετε να βάλετε μετά το μπάνιο μία γενναία στρώση ενυδατικής κρέμας.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT