Εβδομάδα Μόδας Λονδίνου: Οι νέες τάσεις στην ομορφιά

Εβδομάδα Μόδας Λονδίνου: Οι νέες τάσεις στην ομορφιά

1' 12" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η εβδομάδα μόδας του Λονδίνου μόλις ολοκληρώθηκε και εμείς παρακολουθήσαμε τόσο τις τάσεις στα ρούχα, όσο και στην ομορφιά. Οι σχεδιαστές φέτος έδωσαν έμφαση όχι μόνο στο στιλ, αλλά  και στο μακιγιάζ και τα μαλλιά, δημιουργώντας ολοκληρωμένες προτάσεις για μια τέλεια γυναικεία εμφάνιση. 

Στο show του Antonio Berardi, ο makeup artist Val Garland προτίμησε να βάψει τα χείλη των μοντέλων με κραγιόν στο κόκκινο της παπαρούνας, το οποίο αναδείκνυε τη λαμπερή επιδερμίδα τους. Μια ελαφριά σκιά σε συνδυασμό με το συγκεκριμένο χρώμα κραγιόν θα αναδείξει το χρώμα των ματιών σας και θα ολοκληρώσει ιδανικά το look σας.

Τι κοινό είχαν τα shows της Emilia Wickstead, Christopher Kane και Peter Pilotto; Την ίδια φιλοσοφία στο μακιγιάζ, δηλαδή το εντελώς natural look. Τα κορίτσια της πόλης δεν «κοκκινίζουν» πια, αντιθέτως, έχουν λαμπερή, αλλά σχεδόν άβαφη επιδερμίδα, η οποία ακτινοβολεί αθωότητα και αγνότητα.

Μπορεί οι περισσότεροι οίκοι να προτίμησαν τo boho hair style, αλλά δεν λείπουν τα αξεσουάρ και φέτος. Μάλιστα στο show του  J.W.Anderson’s, τα statement αξεσουάρ είχαν την τιμητική τους και ταίριαζαν ιδανικά με τα διακριτικά topknots. Το μακιγιάζ ήταν κι εδώ απλό με το απαλό ροζ κραγιόν να δίνει μία νότα φρεσκάδας στο  πρόσωπο των μοντέλων.

Ο οίκος Duro Olowu ανέδειξε την πιο rock πλευρά μία γυναίκας συνδυάζοντας κοτσίδες σε κοντές κουπ, σκούρα κραγιόν και έντονες σκιές. Προτιμήστε το αν σας αρέσουν τα wavy hair που προτίμησαν οι περισσότεροι οίκοι αλλά θέλετε και κάτι διαφορετικό και πιο ξεχωριστό.

Δείτε περισσότερα εδώ

 

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT