Uma Thurman: «Πέρασα τα νεανικά μου χρόνια νιώθοντας ντροπή για το χαμόγελό μου»

Uma Thurman: «Πέρασα τα νεανικά μου χρόνια νιώθοντας ντροπή για το χαμόγελό μου»

2' 21" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Τι έκανε η Uma Thurman στο πρόσωπό της;» Αυτός ήταν ένας χαρακτηριστικός τίτλος άρθρου που σχολίαζε την εμφάνιση της διάσημη ηθοποιού στο κόκκινο χαλί της πρεμιέρας της νέας της σειράς ‘The Slap’ στη Νέα Υόρκη.  Η επιλογή της να μακιγιαριστεί διαφορετικά τονίζοντας τα χείλη της αλλά αφήνοντας φυσικά τα μάτια της, έκαναν πολλούς να σπεύσουν να κατακρίνουν την ηθοποιό για δραματική αλλαγή του προσώπου της αλλά και να την συγκρίνουν με την Renee Zellweger που πριν πέντε μήνες εμφανίστηκε σαφώς αλλαγμένη. Τότε η Renne είχε αφήσει να εννοηθεί ότι φαίνεται διαφορετική επειδή αποφάσισε να μην κάνει πλαστική και να μην καμουφλάρει τις ατέλειες με μακιγιάζ αλλά να επιδείξει την φυσική ομορφιά της. Η Uma Thurman φαίνεται πως ακολούθησε τη λογική της συναδέλφου της κάνοντας μια εμφάνιση που σόκαρε τη βιομηχανία τη θεάματος.

Η 44χρονη σταρ εμφανίστηκε με διαφορετικό μακιγιάζ που δεν έκρυβε τα χρόνια της ξεκινώντας έτσι μια σειρά δημοσιευμάτων για τα πρότυπα ομορφιάς στο Hollywood, για τις πλαστικές επεμβάσεις και τη φυσική ομορφιά. Η Thurman έσπευσε να διαψεύσει τις φήμες για αισθητική επέμβαση που άλλαξε το look της θεαματικά αλλά και να μιλήσει για τις ανασφάλειες που είχε μεγαλώνοντας για την εξωτερική της εμφάνιση. Όπως δήλωσε στο αμερικάνικο περιοδικό ‘Hello!’: «Όταν ήμουν 10 χρονών κάποιος μου είπε ότι έχω άσχημο χαμόγελο. Πέρασα τα νεανικά μου χρόνια νιώθοντας ντροπή για το χαμόγελό μου και ποτέ δεν χαμογελούσα με το στόμα μου ανοιχτό. Αλλά τι να κάνεις;».

Η Uma απέκτησε πολλές ανασφάλειες για την εμφάνισή της, όμως όπως λέει δεν αισθάνεται πλέον την ίδια ντροπή: «Μου αρέσει να μεγαλώνω γιατί όταν ήμουν μικρή δεν εκτιμούσα την ομορφιά μου». Η ηθοποιός που ο ρόλος της στην ταινία Kill Bill αλλά και η πορεία της στον κινηματογράφο την ανέδειξε σε μια από τις πιο όμορφες γυναίκες της showbiz, είπε χαρακτηριστικά ότι η διαφορετική εμφάνιση της στο κόκκινο χαλί ήταν ένα πείραμα: «Φαντάζομαι ότι το μακιγιάζ μου δεν άρεσε στον κόσμο», τόνισε αναφερόμενη στο μακιγιάζ της με κόκκινο κραγιόν αλλά χωρίς eye-liner και μάσκαρα.

Μπορεί το Hollywood να καταδικάζει τις πλαστικές επεμβάσεις αλλά το φυσικό look που αποθεώνει αναφέρεται απλά στο φυσικό αποτέλεσμα των αισθητικών επεμβάσεων. Οι γυναίκες που επιλέγουν να μεγαλώσουν ‘με αξιοπρέπεια’ χωρίς να κάνουν επεμβάσεις και θεραπείες αντιγήρανσης μάλλον δεν έχουν θέση στο κόκκινο χαλί αλλά ούτε στη μεγάλη οθόνη που προτιμά νεαρές σταρ ακόμα και για ρόλους μεγαλύτερων γυναικών.  Όπως δήλωσε η Uma «χάνουμε το look μας όσο μεγαλώνουμε αλλά πιστεύω ότι υπάρχει μια ομορφιά στους μεγαλύτερους ανθρώπους που είναι εντελώς διαφορετική με αυτή των νέων ανθρώπων». Στην προσπάθειά της να αποφύγει μια ΄περίεργη’ όπως την χαρακτήρισε εμφάνιση, κάνοντας μια επέμβαση που θα τις ‘αφαιρούσε’ πολλά χρόνια, η Thurman μπήκε στο στόχαστρο των επικριτών της, όμως κατάφερε να αποδείξει ότι μια ώριμη γυναίκα μπορεί να είναι όμορφη «χωρίς να μοιάζει 12 χρονών», όπως είπε χαρακτηριστικά, «γιατί αυτό θα ήταν πραγματικά περίεργο».

 

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT