4 απαραίτητα καλλυντικά για το πρωινό μακιγιάζ σας

4 απαραίτητα καλλυντικά για το πρωινό μακιγιάζ σας

1' 15" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Κάθε γυναίκα θέλει και προσπαθεί να είναι περιποιημένη στις πρωινές βόλτες της ή στο γραφείο. Έτσι, ένα από αυτά που προσέχει ιδιαίτερα είναι φυσικά, το μακιγιάζ της. Ακόμη κι αν δεν έχει μεγάλες ατέλειες στο πρόσωπο ή θέλει να πετύχει ένα φυσικό beauty look, εφαρμόζει μία βάση, ένα concealer ή μία πούδρα για να δείχνει πιο φρέσκια και ξεκούραστη. Πολλές φορές όμως ένα λάθος προϊόν ή μία λάθος εφαρμογή δημιουργεί το αντίθετο αποτέλεσμα κι έτσι είναι πολύ πιθανό να δείχνουμε στο πρόσωπο θαμπές και άτονες.

Δεν έχετε, λοιπόν, παρά να επιλέξετε τα σωστά καλλυντικά και να ακολουθήσετε μερικούς βασικούς κανόνες για να δημιουργήσετε ένα λαμπερό και φωτεινό αποτέλεσμα.

1. Να φοράτε πάντα αντηλιακό.

Πρώτος και βασικός κανόνας που πρέπει να τηρείτε ευλαβικά στο καθημερινό μακιγιάζ σας χειμώνα-καλοκαίρι. Θέλετε να έχετε πάντα λαμπερό και λείο δέρμα; Δεν ξεχνάτε ποτέ το αντηλιακό σας, καθώς είναι το προϊόν που προετοιμάζει και προστατεύει την επιδερμίδα σας.

2. Προσπαθήστε να αποφύγετε τα σκουρόχρωμα eyeliners.

Κρατήστε τα μαύρα και τα σκούρα μολύβια ή eyeliners για το βράδυ. Για τις πρωινές εμφανίσεις σας προτιμήστε πιο ανοιχτά και φωτεινά χρώματα, που θα συνδυάσετε με τη μαύρη ή καφέ μάσκαρά σας.

3. Τα φωτεινά κραγιόν θα γίνουν τα αγαπημένα σας.

Μπορεί να σας αρέσει πολύ το καινούριο μπορντό ή μωβ lipstick που αγοράσατε, αλλά είναι προτιμότερο να το φορέσετε σε μια βραδινή εμφάνισή σας και όχι σε μία πρωινή. Για το πρωί μπορείτε να επιλέξετε φυσικές, ουδέτερες αποχρώσεις ή κραγιόν σε ροζ, φωτεινό κόκκινο ή ροδακινί.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

 

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT