3 αλήθειες για το μακιγιάζ ματιών και τα… υπολείμματα του!

3 αλήθειες για το μακιγιάζ ματιών και τα… υπολείμματα του!

59" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αν νομίζετε ότι είστε η μόνη που δύο ώρες μετά την έξοδο σας από το σπίτι, πρωινή ή βραδινή αδιάφορο, αρχίζετε και νιώθετε ανασφαλής με το… μολύβι ματιών σας που αφήνει… σημαδάκια στις κόχες των ματιών σας, είστε γελασμένη.

Ό,τι μολύβι κι αν φοράτε, ακόμη κι αν είναι αδιάβροχο, η φυσική του τάση είναι να σχηματίσει μικρούς κόμπους στις άκρες του εσωτερικού των ματιών σας και το αποτέλεσμα είναι πάντα αντιαισθητικό.

Όσο αντιαισθητικό είναι κάθε τρεις και λίγο να τρίβετε με το δάχτυλο σας το μάτι σας, για να το «καθαρίσετε» από αυτά τα μικρά κομπάκια που μοιάζουν με μαύρα (καφέ, πράσινα, αναλόγως το χρώμα του μολυβιού) δάκρυα.

Τι κάνετε, λοιπόν; Ειδικά, αν δεν μπορείτε κάθε λίγο και λιγάκι να κυκλοφορείτε μ’ ένα καθρεφτάκι στο χέρι;

1. Πρώτον, φροντίζετε να βάφετε τα μάτια σας, όχι από την άκρη του εσωτερικού, αλλά λίγο πιο μέσα. Αν είσαι «πιστή» του smoky, ταμπονάρετε με λίγη πούδρα την περιοχή των ματιών, ώστε να περιορίσετε το αντιαισθητικό «γλίστρημα» του μολυβιού προς τα κάτω…

2. Χρησιμοποιείτε αδιάβροχα προϊόντα. Ναι. Είναι ένα μικρό βάσανο για να τα ξεβάψετε, αλλά είναι και τα μόνα που σας εξασφαλίζουν… αξιοπρέπεια για πολλές ώρες παραπάνω.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT