Ανοιξιάτικες γόβες με χρώμα και prints

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μπορεί στην καθημερινότητά σας να αναζητάτε και να επιλέγετε εμφανίσεις που συνδυάζουν άνεση και στιλ, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως πρέπει να βάζετε στην άκρη τη θηλυκότητά σας. Όσο casual κι αν είναι τα σύνολά σας, μπορείτε να προσθέσετε το κατάλληλο κομμάτι που θα τονίσει το σεξάπιλ και την κομψότητά σας.

Επιλέγετε boyfriend τζιν, πουκάμισο και δερμάτινο jacket; Μία καλή ιδέα είναι να ολοκληρώσετε το look σας με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνες γόβες. Την ίδια τακτική μπορείτε να ακολουθήσετε και για ένα πιο σοφιστικέ σύνολο για το γραφείο με ψηλόμεση pencil φούστα και πουκάμισο.

Επιπλέον, μην ξεχνάτε πως για την άνοιξη ιδανική επιλογή για τις εμφανίσεις σας είναι τα παπούτσια με χρώμα και χαρούμενα patterns που σας φτιάχνουν κάθε στιγμή τη διάθεση. Διαλέξτε, λοιπόν, τις πιο θηλυκές και μοντέρνες γόβες της σεζόν και δημιουργήστε τα πιο στιλάτα outfits για κάθε ώρα της μέρας.

Δείτε εδώ  18 χρωματιστά και printed ζευγάρια που θα σας  δώσουν έμπνευση για να πετύχετε τα πιο καλόγουστα looks.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT