The New Updo: Μια ξεχωριστή πρόταση για τα μαλλιά από την Prada

The New Updo: Μια ξεχωριστή πρόταση για τα μαλλιά από την Prada

1' 19" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την στιγμή που οι σχεδιαστές δίνουν τη «μάχη» τους στα ντεφιλέ για να δημιουργήσουν τις τάσεις στα ρούχα για την επόμενη σεζόν (Φθινόπωρο 2015), την ίδια στιγμή οι hair και make up stylists δίνουν τον δικό τους «αγώνα» για τις τάσεις στα μαλλιά και το μακιγιάζ.

Με την Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου να έχει παραχωρήσει ήδη τη σειρά της σε εκείνη του Παρισίου, τα πρώτα beauty looks που ξεχώρισαν από τις πασαρέλες της ιταλικής πρωτεύουσας είναι ήδη εδώ. Ανάμεσά τους, και η πρόταση που Οίκου Prada και του hair stylist Guido Palau για το χτένισμα που θα κάνει τις εμφανίσεις μας ιδιαίτερες το προσεχές φθινόπωρο.

Ο Palau έδωσε στην κλασική αλογουρά μια διαφορετική από όσες έχουμε συνηθίσει… θέση: την στερέωσε στο πλάι με τη συνδρομή ένος ιδιαίτερου αξεσουάρ. Το “New Updo”, όπως χαρακτήρισε τη δημιουργία του στο Instagram, έχει ήδη συναρπάσει τις beauty editors του πλανήτη και κάτι μας λέει ότι οι hair stylists θα κληθούν από τις πελάτισσές τους να εφαρμόσουν τη νέα τεχνική πολύ πιο σύντομα από την εποχή για την οποία την προτείνει ο Οίκος.

Η διαδικασία πάντως μοιάζει απλή ακόμα και  για να την εφαρμόσετε μόνες σας στο σπίτι. Τι έχει κάνει ο διάσημος κομμωτής; Έχει πιάσει τα μαλλιά των μοντέλων σε μια σφιχτή και ψηλά στο κεφάλι αλογοουρά, την έχει γυρίσει στο πλάι και την έχει στερεώσει λίγο πιο πάνω από το ύψος του αφτιού με ένα αξεσουάρ – κόσμημα. Το «New Updo» είναι στην πραγματικότητα ένα να χτένισμα τόσο απλό και «κοινό», αλλά γίνεται τόσο εντυπωσιακό μ” αυτή τη «τσαχπινιά», που αισθάνεσαι ότι είναι κάτι εντελώς καινούργιο.

Δείτε περισσότερα εδώ

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT