Στιλάτες τσάντες για την άνοιξη

47" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Κάθε φορά που βγαίνετε για ψώνια με τις φίλες σας υπόσχεστε πως θα είστε εγκρατής, δεν θα κάνετε άσκοπες αγορές και δεν θα επιστρέψετε σπίτι με δέκα ή περισσότερες σακούλες.

Πάντα όμως υπάρχει κάτι που σας τραβάει την προσοχή κι έτσι μένετε μόνο στα λόγια. Ειδικά, αν πέσει το μάτι σας σε μία τσάντα, δύσκολα θα της αντισταθείτε.

Όσες κι αν έχετε στη ντουλάπα σας, πάντα υπάρχει χώρος για μία παραπάνω. Δεν είναι άλλωστε άδικα, το αγαπημένο αξεσουάρ κάθε γυναίκας. Για την άνοιξη μπορείτε να επιλέξετε τσάντες με χρώματα, prints και γιατί όχι μερικές έντονες χρωματικές αντιθέσεις, που θα δώσουν στιλ στις εμφανίσεις σας. Βέβαια, δεν χρειάζεται να απαρνηθείτε τις πιο κλασικές σε ουδέτερες αποχρώσεις, που είναι ιδανικές για τα καθημερινά σύνολά σας. Διαλέξτε backpacks, handbags ή τσαντάκια χιαστί για κάθε ώρα της μέρας και ολοκληρώστε με τον καλύτερο τρόπο τα looks σας.

Δείτε εδώ 20 τσάντες για κάθε στιλ και budget και επιλέξτε εκείνη ή εκείνες που σας ταιριάζουν.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT