Τέλεια φρύδια με 5 απλά βήματα

1' 5" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Φρύδια καμπυλωτά, γεωμετρικά, πυκνά ή λεπτά; Πριν αποκτήσετε το τέλειο σχήμα, καλό είναι να ανακαλύψετε εκείνο που ταιριάζει στο πρόσωπό σας και στα χαρακτηριστικά σας. Μόλις διαλέξετε το ιδανικό, μπορείτε να το πετύχετε με πέντε εύκολα βήματα.

1. Προετοιμασία

Πλύνετε το πρόσωπό σας και καθίστε σε ένα σημείο κοντά στο παράθυρο για να έχετε το σωστό φυσικό φως. Χρησιμοποιήστε ένα μεσαίο καθρεφτάκι, για να βλέπετε κάθε λεπτομέρεια και ένα καλό τσιμπιδάκι φρυδιών. Η αλήθεια είναι πως αξίζει να επενδύσετε σε ένα καλό τσιμπιδάκι, αφού θα σας βγάλει σίγουρα ασπροπρόσωπη.

2. Σχήμα

Το πιο σημαντικό είναι να βρείτε με το δάχτυλό σας το κόκκαλο των φρυδιών σας, αφού θα αποτελέσει έναν μπούσουλα, για να δημιουργήσετε το τέλειο σχήμα. Τα φρύδια σας πρέπει να ακολουθούν το σχήμα που έχει το κόκκαλο στο συγκεκριμένο σημείο κι έτσι μπορείτε να αφαιρέσετε με το τσιμπιδάκι τις τριχούλες που βρίσκονται εκτός σχήματος.

3. Βεβαιωθείτε πως και τα δύο φρύδια σας έχουν το ίδιο σχήμα.

Πολλές φορές κάνουμε το λάθος και βγάζουμε το ένα φρύδι, συνεχίζουμε με το δεύτερο και στο τέλος συνειδητοποιούμε πως το σχήμα τους είναι διαφορετικό, με αποτέλεσμα να τα λεπταίνουμε περισσότερο απ’ ότι θέλουμε, μόνο και μόνο για να διορθώσουμε το σχήμα τους. Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας προσπαθήστε να συγκρίνεις τα φρύδια σας, ώστε να είναι ίδια.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT