20 αξεσουάρ για τις ανοιξιάτικες εμφανίσεις σας

20 αξεσουάρ για τις ανοιξιάτικες εμφανίσεις σας

49" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Λατρεύετε τα παπούτσια και τις τσάντες, αλλά ποτέ δεν λέτε όχι σε ένα μοντέρνο αξεσουάρ, όταν το δείτε στις βιτρίνες ή στα ράφια των καταστημάτων. Φυσικά, ξέρετε πως ένα κόσμημα, ένα ζευγάρι γυαλιών ηλίου ή ένα φουλάρι με prints είναι μια καλή και έξυπνη αγορά, γιατί μπορεί εύκολα να μεταμορφώσει τα looks σας πρωί, μεσημέρι ή βράδυ.

Για να είστε αυτή την άνοιξη in fashion μπορείτε να επενδύσετε σε στρογγυλά γυαλιά ηλίου, σε ένα ζευγάρι statement σκουλαρίκια μιας και είναι το top αξεσουάρ της σεζόν ή σε μεταξωτά φουλάρια με χρωματιστά μοτίβα.

Διαλέξτε ένα ζευγάρι σκουλαρίκια με χρωματιστές πέτρες ή μεταλλικά στοιχεία, που μπορείτε να φορέσετε από το πρωί μέχρι το βράδυ και συνδυάστε το με κομψά φορέματα, ολόσωμες φόρμες ή τα πιο σοφιστικέ κοστούμια σας. Περάστε ένα φουλάρι στον λαιμό ή στα μαλλιά σαν μπαντάνα, ενώ μια καλή ιδέα είναι να το φορέσετε και πάνω από την καμπαρντίνα σας δένοντάς το στη μέση.

Δείτε εδώ 20 top ανοιξιάτικα αξεσουάρ για τις καθημερινές εμφανίσεις σας.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT