Μυστικά ομορφιάς για λαμπερή και νεανική επιδερμίδα

Μυστικά ομορφιάς για λαμπερή και νεανική επιδερμίδα

1' 7" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η κούραση, το ξενύχτι, η κακή διατροφή και το υπερβολικό μακιγιάζ είναι ίσως μερικοί βασικοί παράγοντες που επηρεάζουν την όψη της επιδερμίδας σας, με αποτέλεσμα να δείχνει κάποιες φορές θαμπή και σπασμένη. Επειδή όμως, το θέμα είναι να δείχνετε νεότερη και πιο λαμπερή, καλό είναι να μάθετε τι πρέπει να προσέχετε και να αποφεύγετε στην καθημερινή περιποίηση του προσώπου σας. Ώρα λοιπόν, να σημειώσετε 5 μυστικά ομορφιάς που είναι εύκολα και πολύ χρήσιμα.

1. Μην το παρακάνετε με το make up και την πούδρα

Θέλετε να πετύχετε την τέλεια κάλυψη χωρίς υπερβολές; Δοκιμάστε μία BB Cream που καλύπτει τις μικροατέλειες και παράλληλα, ενυδατώνει. Είναι ιδανική και πρωί και βράδυ, χωρίς να επιβαρύνει την επιδερμίδα σας. Αν θέλετε ένα ματ αποτέλεσμα, μπορείτε να εφαρμόσετε και μία ελαφριά πούδρα. Δεν χρειάζονται πολλές στρώσεις, ούτε μεγάλη ποσότητα στο σφουγγαράκι.

2. Τονίστε τα μάτια σας με eyeliner

Δοκιμάστε να σχηματίσετε με το eyeliner ή το μολύβι ματιών μία γραμμή που στο τέλος θα είναι πιο καμπυλωτή για να δείχνει πιο εντυπωσιακό και ζωντανό το βλέμμα σας. Μην ξεχάσετε να προσθέσετε και μία στρώση μάσκαρα στις βλεφαρίδες.

3. Διαλέξτε ένα φωτεινό χρώμα για τα χείλη σας

Ναι, μία φυσική απόχρωση είναι ιδανική για κάθε ώρα της μέρας, αλλά μοιάζει σχετικά άτονη. Προτιμήστε ένα κραγιόν σε φωτεινούς τόνους του ροδακινί, του ροδί, του κοραλλί ή του φούξια.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT