«We love Women» μέσα από τον φωτογραφικό φακό του Γιώργου Καπλανίδη

«We love Women» μέσα από τον φωτογραφικό φακό του Γιώργου Καπλανίδη

1' 8" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μάρτιος, μήνας των γυναικών, μήνας αφιερωμένος στις γυναίκες, αποτυπωμένος μέσα από την ευρηματική ματιά του ταλαντούχου φωτογράφου, Γιώργου Καπλανίδη που  φωτογράφησε τους παρουσιαστές της εκπομπής «JOY, it’s inside you». Η Τζένη Θεωνά, η Μίνα Μπιράκου, η Αννούσα Μελά, η Εβελίνα Νύκτα, ο Πάνος Καλλίτσης, η Τζένη Μπαλατσινού, ο Δημήτρης Σκαρμούτσος και ο Gus Αθανασιάδης πόζαραν στον φωτογραφικό φακό με πολλά χαμόγελα και ενθουσιασμό φορώντας το t-shirt ‘Welovewomen- JOY’, τα έσοδα από τις πωλήσεις του οποίου θα προσφερθούν στον «Στόχο- Πρόληψη», την Πανελλήνια Εταιρεία Πρόληψης για τον καρκίνο.

Με σύνθημα το «WeLoveWomen2015» το Golden Hall μεταμορφώνεται στο απόλυτο woman spot από τις 13/03-28/03/2015 και σε συνεργασία με επιλεγμένες θεματικές ενότητες της εκπομπής “Joy – It’s Inside you” προσφέρει μοναδικές  υπηρεσίες μέσα από μια σειρά από happenings, activations και events.

To σύγχρονο fashion και beauty stage του Golden Hall σας περιμένει στο ισόγειο του εμπορικού για περιποίηση και αναζωογόνηση με την fashion editor του JOY Ανούσα Μελά, την beauty editor Μίνα Μπιράκου και τον κορυφαίο hair stylist & makeup artist Πάνο Καλλίτση  να δίνουν τις δικές τους συμβουλές για το στιλ και την ομορφιά!

Οι διάσημοι chefs του «JOY, it’s inside you», ο Δημήτρης Σκαρμούτσος και η παρέα του, ο Gus Αθανασιάδη και η Εβίτα Παπαχαραλάμπους, παραδίδουν μαθήματα μαγειρικής στην κουζίνα του εμπορικού καταστήματος, ενώ η Τζένη Θεωνά υποδέχεται τους τετράποδους φίλους μας στον προαύλιο χώρο του Golden Hall!

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT