Μοντέρνο chic look: Πως θα το πετύχετε

44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δεν είστε αρκετά τολμηρή για να φορέσετε ένα χρωματιστό παλτό, αλλά έχετε βαρεθεί τα μαύρα και τα γκρι που έχετε στη ντουλάπα σας; Υπάρχει λύση και δεν είναι άλλη από τα αγαπημένα μας prints. Παλτό με γεωμετρικά μοτίβα, floral, λαχούρια ή αφηρημένα σχέδια δίνουν στιλ και ένταση στις εμφανίσεις σας.

Η Jennifer Lopez για ένα πρωινό casual chic look προτίμησε ένα μακρύ παλτό με ασπρόμαυρα καρό prints, που μεταμόρφωσαν το black-grey σύνολό της. Φυσικά, η όμορφη τραγουδίστρια δεν έμεινε μόνο εκεί, αλλά πρόσθεσε και μερικά μοντέρνα αξεσουάρ, ώστε να πετύχει ένα καλόγουστο και στιλάτο αποτέλεσμα.

Έτσι λοιπόν, ακόμη κι αν η ντουλάπα σας έχει παραπάνω σκουρόχρωμα κομμάτια απ’ όσα πρέπει, μπορείτε να τους δώσεις μία δεύτερη ευκαιρία και να τα αναδείξετε με το σωστό πανωφόρι. Πάρτε ιδέες από το μοντέρνο chic look της Jennifer Lopez και ανακαλύψτε με ποια κομμάτια μπορείτε να το πετύχετε.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT