5 tips για να μην είναι βαρετή η ντουλάπα σας

5 tips για να μην είναι βαρετή η ντουλάπα σας

1' 17" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ανοίγετε την παραγεμισμένη ντουλάπα σας, στέκεστε γύρω στα δύο με τρία λεπτά και κοιτάτε τα ράφια και τις κρεμάστρες χωρίς να βρίσκετε κανένα ενδιαφέρον. Στη συνέχεια, σκέφτεστε πως δεν έχετε τίποτα να φορέσετε και ξανακλείνετε τις πόρτες με δύναμη. Πόσες φορές έχετε ζήσει τη συγκεκριμένη στιγμή, να αναρωτιέστε, δηλαδή, πως γίνεται να είναι γεμάτη η ντουλάπα σας, αλλά να μην έχετε τίποτα να φορέσετε στις βόλτες σας ή στο γραφείο, γιατί όλα σας φαίνονται βαρετά;

Δυστυχώς, το παθαίνετε πολλές φορές και αυτό συνήθως συμβαίνει γιατί μπορεί να κάνετε άσκοπες αγορές, ίσως ενθουσιάζεστε εύκολα από τα κομμάτια που βλέπετε στις βιτρίνες ή αγοράζετε προϊόντα που δεν ταιριάζουν στο στιλ σας και καταλήγετε πάντα να φοράτε τα ίδια και τα ίδια.

Τι πρέπει, λοιπόν, να κάνετε για να αποφύγετε και αυτή την άνοιξη τα ίδια λάθη; 5 βασικά tips θα σας βοηθήσουν να ξεκαθαρίσετε τη ντουλάπα σας και να μην τη βρίσκετε πια βαρετή.

1. Ποιότητα

Η ποιότητα στα ρούχα, τις τσάντες και τα παπούτσια πάντα μετράει κι έτσι ίσως πρέπει να επενδύετε πιο συχνά σε κομμάτια που μπορεί να είναι λίγο πιο ακριβά, αλλά σίγουρα θα φορέσετε πολλές σεζόν.

2. Ποικιλία

Προσπαθήστε να δημιουργήσετε μία γκαρνταρόμπα με ποικιλία. Επενδύστε σε μερικά βασικά κομμάτια, ίσως πιο κλασικά και διαχρονικά και δοκιμάστε να προσθέσετε κάθε σεζόν μερικά από τα trends που μπορείτε να υποστηρίξετε και ταιριάζουν στο στιλ σας.

3. Εφαρμογή

Τα ρούχα σας πρέπει να είναι απολύτως πρακτικά και άνετα, ακόμη κι αν είναι πιο glam. Προσθέστε στη ντουλάπα σας κομμάτια που συνδυάζουν άνεση και στιλ.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT