Σακάκι: Το must have κομμάτι για την άνοιξη

Σακάκι: Το must have κομμάτι για την άνοιξη

1' 8" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Έχει μπει για τα καλά ο Μάρτιος, αλλά ο καιρός συνεχίζει να έχει τα σκαμπανεβάσματά του. Τη μια μέρα ξεκινάτε για τη δουλειά με ήλιο, την άλλη με κρύο, την τρίτη με βροχή. Αυτό φυσικά, σας δυσκολεύει και στις ενδυματολογικές επιλογές σας. Γι’ αυτό δεν έχετε παρά να επενδύσετε στο top κομμάτι της εποχής, που δεν είναι άλλο από τα σακάκια. Το ρούχο που ανακαλύψατε κάποτε στη ντουλάπα της μαμάς σας και το απορρίψατε χωρίς δεύτερη σκέψη, τα τελευταία χρόνια έχει γίνει το αγαπημένο σας πανωφόρι. Επιπλέον, είναι ιδανικό για τις μεταβατικές εποχές του χρόνου, το φθινόπωρο και την άνοιξη μιας και μπορείτε να το φορέσετε μέσα από το παλτό σας τις πιο κρύες μέρες ή να το συνδυάσετε με πουκάμισο και πουλόβερ τις πιο ζεστές, αφήνοντας την καμπαρντίνα ή το parka σας στο σπίτι.

Ένα σακάκι φοριέται όλες τις ώρες της μέρας, ταιριάζει στα περισσότερα office looks ή σε μοντέρνα και σοφιστικέ layered σύνολα, ενώ αποτελεί δυνατή επιλογή για τις βραδινές εμφανίσεις σας.

Διαλέξτε ένα μεσάτο σακάκι ή ένα oversized, με μία ή δύο σειρές κουμπιών, μονόχρωμο ή patterned και δημιουργήστε τις πιο στιλάτες εμφανίσεις στο γραφείο ή στη βόλτα σας. Φυσικά, από τη ντουλάπα σας δεν πρέπει να λείπουν τα ουδέτερα, μαύρο, λευκό, γκρι, που αποτελούν κομμάτια-κλειδιά για πολλά outfits.

Δείτε εδώ τα καλύτερα σακάκια της άνοιξης για να πετύχετε τις πιο όμορφες ανοιξιάτικες εμφανίσεις.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT