5 top beauty looks για πρωινές εμφανίσεις

1' 18" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Κάθε φορά που ετοιμάζεστε για το γραφείο ή μία πρωινή βόλτα, κάθεστε ένα δεκάλεπτο πάνω από ένα καλάθι με σκιές, μολύβια ματιών, κραγιόν και μάσκαρα, προσπαθώντας να επιλέξετε τα κατάλληλα προϊόντα για το beauty look σας. Ψάχνετε να βρείτε τις αποχρώσεις που τονίζουν με τον καλύτερο τρόπο τον πρόσωπό σας, το lipstick και τις σκιές που δεν θα είναι πολύ έντονα για πρωί, ενώ προσπαθείτε να αποφύγετε καλλυντικά για φωτοσκιάσεις ή έντονες γυαλάδες.

Θέλετε να δημιουργήσετε ένα φωτεινό και φρέσκο αποτέλεσμα με απαλές αποχρώσεις του ροζ, του ροδί, του ροδακινί ή του απαλού κόκκινου τόσο στα μάτια, στα χείλη όσο και στα μάγουλα. Εφαρμόστε μία BB Cream στον τόνο της επιδερμίδας σας, τονίστε τις βλεφαρίδες σας με μία καφέ ή μαύρη μάσκαρα και πάρτε ιδέες από τα 5 top beauty looks για ρομαντικές πρωινές εμφανίσεις.

  • Χρησιμοποιήστε μία ανοιχτόχρωμη σκιά, γήινη μεταλλική και βάψτε τα χείλη σας με ένα κραγιόν ή lip gloss σε μία πιο έντονη φυσική απόχρωση.
  • Τονίστε τα μάτια σας με μία ανοιχτόχρωμη γήινη σκιά, που θα εφαρμόσετε στο καπάκι του ματιού και στη γραμμή της κάτω βλεφαρίδας. Στη συνέχεια, τονίστε τις βλεφαρίδες σας με μία καφέ μάσκαρα και βάψτε τα χείλη σας με ένα ροδακινί κραγιόν.
  • Επιλέξτε μία απαλή απόχρωση για τα ζυγωματικά και ένα ανοιχτόχρωμο ροζ κραγιόν για τα χείλη, που θα δημιουργήσει ένα πιο φρέσκο και ρομαντικό αποτέλεσμα.

  • Δεν είναι απογορευτικό να χρησιμοποιήσετε ένα μαύρο μολύβι στα μάτια και να δημιουργήσετε ένα πιο ήπιο και κομψό smokey-eye look για το πρωί. Συνδυάστε το με φυσικό χρώμα στα χείλη και ένα απαλό ροδακινί ρουζ.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT