Κωδικός “σπυράκι”: 3 μυστικά για να ξυπνήσετε χωρίς αυτό

Κωδικός “σπυράκι”: 3 μυστικά για να ξυπνήσετε χωρίς αυτό

1' 22" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τα έχετε κάνει όλα σωστά! Νιώσατε το… κακό να ξεφυτρώνει, να σας «τρώει», να σας πονάει, αλλά εσείς, βράχος! Δεν ακουμπήσατε το πρόσωπο σας, δεν μπήκατε στον πειρασμό να το πιέσετε, δεν το καλύψατε με 25 στρώσεις make up. Όμως, αυτό, εκεί! Σας αγάπησε και δεν λέει να φύγει! Ένα τόσο δα (παλιο)σπυράκι που δεν σας αποκαλύπτει τις προθέσεις του και δεν αποκαλύπτεται τόσο, όσο σκοπεύει να κάνει, αλλά είναι εκεί και σας απειλεί! Απειλεί τα meeting στη δουλειά σας και τα ραντεβού σας και σας χαλάει τη μέρα.

Ακόμη, όμως, κι αν τα είχατε κάνει όλα λάθος, έχετε κάνει, δηλαδή, όλα τα προηγούμενα – το πειράξατε, το ζουλήξατε, το ακουμπούσατε κάθε τόσο και του πατήσατε και όσες στρώσεις πούδρας μπορούσατε να του πατήστε!- σταματήστε να αγχώνεστε. Γιατί υπάρχουν 3 μυστικά – τα λέμε και μυστικά της γιαγιάς – για να εξαφανίσετε και την κοκκινίλα και τον ερεθισμό και το τρισκατάρατο σπυράκι!

Προσέξτε, όχι να το καλύψετε, για να μη φαίνεται: να το εξαφανίσετε! Να σηκωθείτε το πρωί και απλώς να μη σας πει «καλημέρα» μέσα από τον καθρέφτη.

Ο κωδικός «σπυράκι» αντιμετωπίζεται αποτελεσματικά, ειδικά αν δεν έχει κάνει ακόμη θεαματική εμφάνιση με 3 τρόπους:

1. Μαύρο τσάι.

Ένα φακελάκι, ζεστό ακόμη από το ποτήρι σας, πάνω στην ερεθισμένη περιοχή θα «τραβήξει» την κοκκινίλα. Εφαρμόστε για λίγη ώρα πριν κοιμηθείτε και μην το ξεπλύνετε.

2. Οδοντόπαστα.

Μα-γι-κή! Λίγη ποσότητα πάνω στο σημείο που ετοιμάζεται να γίνει ηφαίστειο, θα εξολοθρεύσει και το… περιεχόμενο και την εμφάνιση. Η σύνθεση της θα απορροφήσει τη ζημιά και παρά το ότι θα νιώθετε για λίγη ώρα δροσερό το σημείο, δεν θα κάνει κακό και στο δέρμα σας!

Διαβάστε περισσότερα εδώ

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT