Kerry Washington: «Δεν μεγάλωσα πιστεύοντας ότι είμαι όμορφη»

Kerry Washington: «Δεν μεγάλωσα πιστεύοντας ότι είμαι όμορφη»

1' 47" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Kerry Washington έγινε ευρέως γνωστή μέσα από τον ρόλο της ως Olivia Pope στη δημοφιλή σειρά ‘Scandal’. Η ταλαντούχα ερμηνεία της σε συνδυασμό με την γοητευτική και στιλάτη εμφάνισή της, την έφεραν στο προσκήνιο με πολλά δημοσιεύματα να την ανακηρύσσουν μία από τις πιο όμορφες γυναίκες στον κόσμο. Όπως δήλωσε, η ίδια βέβαια στην συνάδελφό της Lena Dunham στην πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε στο αμερικάνο περιοδικό Marie Claire, όταν ήταν νεότερη είχε έλλειψη αυτοπεποίθησης.

«Δεν μεγάλωσα πιστεύοντας ότι ήμουν όμορφη» αποκαλύπτει η 38χρονη ηθοποιός εξηγώντας ότι «υπήρχαν πάντα πιο όμορφα κορίτσια από εμένα. Έτσι έμαθα να είναι έξυπνη και προσπαθούσα να είμαι αστεία και να αναπτύξω τον εσωτερικό μου κόσμο, γιατί πίστευα ότι αυτό ήταν το δυνατό μου σημείο». Όπως είπε στην Dunham που θα συμμετάσχει σε ένα επεισόδιο του Scandal, όταν ξεκίνησε να δουλεύει προσπαθούσε να κρατήσει την προσωπική της ζωή κρυφή. Η Kerry που είναι παντρεμένη με τον Nnamdi Asomugha, παίκτη του αμερικάνικου φούτμπολ, και έχει μια κόρη μαζί του, την Isabelle, έχει καταφέρει να κρατήσει τις ισορροπίες: «Στις αρχές της καριέρας μου μοιραζόμουν περισσότερα. Υπήρχαν στιγμές που ήθελα να επεξεργαστώ τα όσα μου συνέβαιναν πιο ιδιωτικά και δεν είχα τον χώρο να το κάνω. Όταν αφήνεις τον κόσμο να μπει στην προσωπική σου ζωή δεν μπορείς ξαφνικά να πεις ‘αυτό θέλω να το κρατήσω για τον εαυτό μου’».

Πριν ένα χρόνο περίπου, η ηθοποιός γέννησε την κόρη της και πλέον εύχεται για εκείνη να αισθάνεται ότι την αγαπούν: «θέλω να ξέρει ότι έχει φωνή. Όταν σκέφτομαι όλα τα λάθη που έκανα στη ζωή, είμαι ευγνώμων γιατί ήθελα να έχω φωνή, να με ακούν και να με βλέπουν για αυτό που είμαι, αλλά φοβόμουν ότι δεν θα το καταφέρω. Θέλω να ξέρει ότι την βλέπω, την ακούω και θα πάντα είμαι στο πλευρό της». Η Kerry, άλλωστε, έχει καταφέρει όπως γράφει και η Lena Dunham να παραμείνει δυνατή παρά τις όποιες δυσκολίες, κομψή αλλά και ειλικρινής απέναντι στο τηλεοπτικό κοινό. Αυτό που έχει μάθει, εξάλλου, από την Olivia, τον ρόλο-σταθμό στην καριέρα της, είναι να έχει την ικανότητα να χειρίζεται δυσκολίες, να τις διορθώνει και να καταφέρνει ό,τι βάλει στο μυαλό της.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT