Οι πιο στιλάτες φούστες της άνοιξης

1' 5" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οι πρώτες ηλιόλουστες μέρες της άνοιξης σας φέρνουν χαρά όχι μόνο γιατί μπορείτε να βάλετε στην άκρη τα πολύ βαριά παλτό, αλλά γιατί ήρθε επιτελούς η στιγμή να φορέσετε τις αγαπημένες φούστες σας που τόσο καιρό είχατε αντικαταστήσει με μάλλινα παντελόνια ή κολάν.

Ώρα λοιπόν, για κομψές και μοντέρνες εμφανίσεις με κομμάτια που έχουν χρώματα, χαρούμενα prints, γεωμετρικά ή λουλουδάτα μοτίβα και καλύπτουν όλα τα στιλ. Διαλέξτε μία midi σε παστέλ απόχρωση για τις εμφανίσεις σας στο γραφείο και συνδυάστε τη με nude γόβες και ανοιχτόχρωμα πουκάμισα.

Για τις βόλτες σας προτιμήστε girly skater φούστες με πρωτότυπα μοτίβα, που μπορείτε να συνδυάσετε με φούτερ, ζακέτες και τα sneakers σας, ενώ στα βραδινά looks σας φορέστε maxi bohemian με tribal σχέδια ή γεωμετρικά prints. Συνδυάστε τις με cropped πουλόβερ, τζιν γιλέκα και πουκάμισα που θα δέσετε με κόμπο στο ύψος του αφαλού. Επιπλέον, τις maxi και midi φούστες μπορείτε να τις φορέσετε με ένα φαρδύ t-shirt ή ένα πιο μακρύ πουλόβερ και μία καλή ιδέα είναι να ολοκληρώσετε το σύνολό σας με μία λεπτή ζώνη που θα δέσετε στη μέση.

Πάρτε ιδέες από τη λίστα που φτιάξαμε με τις πιο χρωματιστές και παιχνιδιάρικες φούστες που θέλουμε να φορέσουμε τώρα και δημιουργήστε τα πιο στιλάτα σύνολα για κάθε ώρα της μέρας.

Δείτε τις πιο όμορφες φούστες της σεζόν εδώ  

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT