3 συμβουλές για μακριές βλεφαρίδες, χωρίς κόμπους

3 συμβουλές για μακριές βλεφαρίδες, χωρίς κόμπους

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Κάθε φορά που παίρνετε τη μάσκαρα στα χέρια σας, αρχίζει η ίδια η ιστορία: είναι σχεδόν σίγουρο ότι σε κάποιο στάδιο της εφαρμογής, μικρά, κακά κομπάκια θα αρχίσουν να σχηματίζονται στις βλεφαρίδες σας.

Και να μια μπατονέτα για να μαζέψετε το υπόλειμμα και μία ακόμη για να αφαιρέσετε το έξτρα προϊόν και τελικά τη μουτζούρα δεν τη γλιτώνετε.

Κι όμως, υπάρχουν 3 μικρά μυστικά που δεν αφήνουν τις βλεφαρίδες σας να κομπιάσουν και ταυτόχρονα θα δείξουν ακόμη πιο μακριές και «καλοβουρτσισμένες» από ποτέ.

1. Πριν ακόμη ξεκινήσετε να βάφεστε, λίγο μετά το πλύσιμο του προσώπου σας και το ταμποναριστό σκούπισμα με την πετσέτσα, σκουπίστε τα βλέφαρα σας, σπρώχνοντας τις βλεφαρίδες σας προς τα πάνω. Αυτομάτως, αποκτούν μία ανοδική… φορά που θα σας βοηθήσει στη συνέχεια με τη μάσκαρα.

2. Απλώστε λίγη talk πριν χρησιμοποιήσετε τη μάσκαρα πάνω στις βλεφαρίδες και χωρίς να δακρύσετε. Ναι, είναι δύσκολο και θέλει λίγη εξάσκηση, αλλά μόλις τα καταφέρετε, θα δείτε και αποτέλεσμα. Απλώστε την talk και μη σας νοιάζει αν έφυγε λίγο προϊόν παραπάνω, ειδικά προς το τελείωμα των βλεφαρίδων. Όταν αρχίζτε να βάφετε, η μάσκαρα θα… «καταλαβαίνει» ότι το τελείωμα είναι συνέχεια της βλεφαρίδας και το υλικό της θα το κάνει ένα με την υπόλοιπη βλεφαρίδα, δείχνοντας την ακόμη πιο μακριά.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT