Alexander McQueen: Σπάνιες φωτογραφίες από το Black Event

Alexander McQueen: Σπάνιες φωτογραφίες από το Black Event

41" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο φωτογράφος μόδας, Nick Knight, συνεργάτης του Alexander McQueen παρουσίασε για πρώτη φορά ένα φωτογραφικό και οπτικοακουστικό υλικό από το σημαντικό Black Event του κορυφαίου σχεδιαστή που είχε πραγματοποιηθεί το 2004. Ο McQueen είχε ζητήσει από τον φωτογράφο να απαθανατίσει στιγμιότυπα από τα παρασκήνια του show στο οποίο είχαν συμμετάσχει μοντέλα όπως η Kate Moss, η Naomi Campbell και η Gemma Ward φορώντας μαύρα σύνολα.

Ο Knight έφτιαξε μια μοναδική εικόνα με τίτλο ‘Black’ κάνοντας κολάζ των φωτογραφιών που είχε τραβήξει εκείνη την ημέρα στα παρασκήνια, προκειμένου να πραγματοποιήσει το όραμα του σχεδιαστή που ήθελε τότε να δημιουργήσει μια σύνθετη εικόνα για το μέλλον. Όπως δήλωσε ο φωτογράφος «Ο McQueen ήξερε ότι ήταν μια σημαντική στιγμή που έπρεπε να διατηρηθεί και να εκτεθεί στον κόσμο, οπότε αυτό το project ήταν ο ιδανικός τρόπος για να τιμήσω την συνεργασία μας».

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT