5 απαραίτητα fashion κομμάτια για την άνοιξη

5 απαραίτητα fashion κομμάτια για την άνοιξη

1' 28" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Λίγες μέρες έμειναν μέχρι την πρώτη μέρα της άνοιξης (καταγράφεται πάντα μεταξύ της 19ης Μαρτίου και της 21ης Μαρτίου) και ανυπομονούμε να έρθει για να κατεβάσουμε από το πατάρι τα πιο ελαφριά, χρωματιστά και χαρούμενα κομμάτια της ντουλάπας μας.

Αν και ο καιρός συχνά σας μπερδεύει και δεν ξέρετε τι πρέπει να φορέσετε για να βγείτε από το σπίτι, η άνοιξη είναι ίσως η καλύτερη εποχή του χρόνου, γιατί πετάτε από πάνω σας τα πιο βαριά πανωφόρια και τα μάλλινα πουλόβερ, παντελόνια, φορέματα, για να φορέσετε τα πιο ανοιξιάτικα, ανάλαφρα και αεράτα.

Επιπλέον, είναι μια καλή ευκαιρία να ανανεώσετε τη γκαρνταρόμπα σας με μερικά βασικά κομμάτια που θα φορέσετε όλη τη σεζόν. Επενδύστε σε 5 ρούχα και αξεσουάρ που θα αναδείξουν τα looks σας με τον πιο εύκολο τρόπο κάθε στιγμή της μέρας.

1. Ένα ελαφρύ jacket που φοριέται με όλα.

Προτιμήστε ένα suede ή δερμάτινο ανοιχόχρωμο jacket, ένα τζιν μπουφάν με πρωτότυπο design ή μία κοντή καμπαρντίνα για όλες τις ώρες της μέρας. Επενδύστε σε ένα πανωφόρι σε παστέλ ή γήινη απόχρωση και αφήστε τα μαύρα και τα καφέ για το φθινόπωρο.

2. Μία τουνίκ

Δεν είναι μπλούζα, ούτε πουκάμισο. Είναι κάτι ενδιάμεσο, λίγο πιο μακρύ και φαρδύ και μπορεί να φορεθεί σαν φόρεμα, πάνω από παντελόνι ή φούστα και θα το βρείτε συνήθως σε αέρινα και πιο ανάλαφρα υφάσματα. Αυτή την άνοιξη διαλέξτε μία τουνίκ με μικρό καρό pattern ή λαχούρια σε πιο έντονα χρώματα. Φορέστε τη με κολάν ή maxi φούστα και δέστε στη μέση μία λεπτή χρωματιστή ζώνη.

3. Μία maxi φούστα

Αφήστε για λίγο στην άκρη τις midi και τις mini φούστες και επενδυστε σε αέρινες maxi. Ψηλόμεσες, πλισέ ή σε ίσια γραμμή είναι ό,τι χρειάζεστε για τις πρωινές αλλά και βραδινές εμφανίσεις σας.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT