20 φλατ παπούτσια για την άνοιξη

56" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αν ξέρετε πως θα έχετε μια κουραστική μέρα εκτός σπιτιού, το μυστικό είναι να αφήστε τα ψηλοτάκουνα στη ντουλάπα σας ή τουλάχιστον να τα πάρετε μαζί σας στη θήκη τους και να τα φορέσετε μόνο σε κάποια πιο formal εμφάνιση. Μπορεί να είναι θηλυκά και sexy, αλλά για να είστε άνετη κάθε στιγμή χρειάζεστε ένα ζευγάρι φλατ παπούτσια.

Αυτή την άνοιξη διαλέξτε μπαλαρίνες, εσπαντρίγιες ή oxford shoes σε ανοιχτόχρωμες παστέλ αποχρώσεις ή προτιμήστε ένα ζευγάρι σε έντονο χρώμα, που εύκολα θα γίνει το statement κομμάτι στην εμφάνισή σας.

Συνδυάστε τα με cropped υφασμάτινα παντελόνια, midi φούστες ή floral φορέματα και δημιουργήστε τα πιο φρέσκα, χαρούμενα και μοντέρνα σύνολα για το γραφείο και τις βόλτες σας. Οι εσπαντρίγιες και αυτή τη χρονιά θα συνοδεύσουν τις bohemian, αέρινες εμφανίσεις σας, ενώ οι μπαλαρίνες είναι ιδανικές για πρωί και βράδυ. Μην ξεχνάτε πως για τις πιο casual εμφανίσεις σας μπορείτε να επενδύσετε σε ένα ζευγάρι printed υφασμάτινα sneakers, που συνδυάζονται εύκολα, τόσο με φορέματα και φούστες όσο και με παντελόνια ή ολόσωμες φόρμες.

Δείτε εδώ 20 ζευγάρια φλατ παπούτσια για να δημιουργήσετε stylish looks για όλες τις ώρες της ημέρας.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT