Τα 20 πιο stylish παντελόνια της σεζόν

49" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Περιμένοντας τις πιο ζεστές μέρες της άνοιξης, είναι μια καλή ευκαιρία να ρίξουμε μια ματιά στις βιτρίνες με τα νέα κομμάτια της σεζόν και να επιλέξουμε τα πιο στιλάτα παντελόνια για τις εμφανίσεις μας.

Τα παντελόνια είναι ιδανικά για όλες τις ώρες της μέρας και σίγουρα, αποτελούν το βασικό κομμάτι για τα πιο κομψά office looks μας ή τα πιο casual βραδινά σύνολά μας. Ένα skinny τζιν ή παντελόνι με χρώματα ή μοτίβα θα γίνει εύκολα το statement item στην εμφάνισή σας, ενώ αν θέλετε να είστε άνετη κάθε στιγμή, μπορείτε να επιλέξετε ένα υφασμάτινο παντελόνι σε πιο φαρδιά γραμμή.

Διαλέξτε παντελόνια σε διάφορα μήκη, με πρωτότυπα prints ή έντονα χρώματα. Αυτή την άνοιξη μπορείτε να δοκιμάσετε ριγέ ή καρό patterns, γραμικά μοτίβα σε παστέλ αποχρώσεις ή παντελόνες με λαχούρια που παραπέμπουν στα 70’s. Άλλωστε, η δεκαετία με τις καμπάνες επιστρέφει δυναμικά στις εμφανίσεις μας και στη γκαρνταρόμπα μας.

Ανακαλύψτε εδώ τα 20 πιο λαχταριστά παντελόνια για την άνοιξη για τα καθημερινά σύνολά σας.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT