Η Cara, η Suki και η Georgia May ποζάρουν στον φακό του Mario Testino

Η Cara, η Suki και η Georgia May ποζάρουν στον φακό του Mario Testino

46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Cara Delevingne, η Suki Waterhouse και η Georgia May Jagger είναι τα πρόσωπα στο εξώφυλλο του Απριλίου της βρετανικής Vogue και από το video που τραβήχτηκε στα διαλέιμματα της φωτογράφισης, φαίνεται πως οι τρεις φίλες το καταδιασκέδασαν.

Τα τρία νεαρά κορίτσια πόζαραν στον φακό του κορυφαίου φωτογράφου Mario Testino με χρωματιστά φορέματα και ψηλοτάκουνα της σχεδιάστριας Sophia Webster, με μπουρνούζια, αλλά και με το εσώρουχό τους.

Στη συνένετευξή τους στο περιοδικό, οι τρεις φίλες μίλησαν για το φεστιβάλ μουσικής Glastonbury, τα σχολεία τους, αλλά και διάφορα αθλήματα που παρακολουθούν, ενώ σε ένα από τα διαλείμματα της φωτογράφισης κρύφτηκαν σε μία μεγάλη λευκή ντουλάπα και έβγαλαν φωτογραφίες με τη διάσημη make-up artist Charlotte Tilsbury.

Τα τρία κορίτσια μπορεί να βρίσκονται αυτή τη στιγμή στη λίστα με τα top μοντέλα του κόσμου, αλλά αυτό δεν τις εμποδίζει να είναι ενθουσιώδεις, παιχνιδιάρες, να κάνουν αστεία ή να παίζουν παντομίμα, όταν βρίσκονται με τις κολλήτες τους.

Πηγή: JOY

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT